Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sorina Pintea, despre presedintia Consiliului UE: Scopul principal este garantia accesului la sanatate pentru toti cetatenii europeni

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, despre presedintia Consiliului UE: Scopul principal este garantia accesului la sanatate pentru toti cetatenii europeni

Romania va continua eforturile pentru a avansa agenda UE asupra temelor cu impact si beneficii pentru pacientii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a prezentat marti, in contextul. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, despre gripa: Niciuna dintre cele 28 de persoane decedate pana acum nu era vaccinata

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti seara ca numarul infectiilor respiratorii a crescut foarte mult in ultima perioada, fiind in pragul unei epidemii de gripa. Pintea a precizat ca niciuna dintre cele 28 de persoane care au murit din cauza virusului gripal n-a fost vaccinata si a anuntat ca 25. 000 de doze de vaccin vor fi distribuite in perioada urmatoare.

Sorina Pintea: Un spital regional costa peste 400 de milioane de euro. Tot ce se spune despre noi, ca n-am fi vrut fonduri suplimentare, este o minciuna (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre constructia celor trei spitale regionale. Asta dupa ce acelasi subiect a fost comentat recent de.

Sorina Pintea: Scopul principal este garantia accesului la sanatate pentru toti cetatenii europeni

Romania va continua eforturile pentru a avansa agenda UE asupra temelor cu impact si beneficii pentru pacientii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a prezentat marti, in contextul.

Sorina Pintea: Suntem in pragul epidemiei de gripa, dar nu avem inca o epidemie. Situatia este ingrijoratoare in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician cu Silviu Manastire de la B1 TV, ca suntem in pragul unei epidemii de gripa dupa ce a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )