Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Pintea, despre tinuta purtata la vizita pe santierul spitalului din Baia Mare: Nu-mi permit sa dau 2.000 de euro pe o rochie. Este o rochie de productie romaneasca (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea, despre tinuta purtata la vizita pe santierul spitalului din Baia Mare: Nu-mi permit sa dau 2.000 de euro pe o rochie. Este o rochie de productie romaneasca (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in cadrul emisiunii Medika Special, moderata de Ioana Raduca, la Medika TV, ca rochia pe care a purtat-o in vizita pe santierul spitalului din Baia Mare, si. continuă pe B1

Unde a ales sotia lui James Blunt sa imbrace rochia Valentino pe care ministrul Sorina Pintea a purtat-o pe santierul spitalului din Baia Mare

Sotia cantaretului James Blunt, Sofia Wellesley, a purtat acelasi model de rochie Valentino pe care cu cateva zile in urma l-a imbracat ministrul Sanatatii din Romania, Sorina Pintea, la o vizita pe santierul spitalului din Baia Mare.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Sorina Pintea a vizitat spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, dupa ce a vizitat Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmatiei, ca spatiile de cazare din incinta institutiei sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )