Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ea e sotia lui Emi Pian, care il plange pe interlop. Detalii incredibile despre relatia celor doi

Antena3 Antena3,
Ea e sotia lui Emi Pian, care il plange pe interlop. Detalii incredibile despre relatia celor doi

Apar noi detalii despre Emi Pian, interlopul ucis pe o strada din Capitala in stil mafiot. Acesta era casatorit si avea doi copii. Barbatul s-a insurat in urma cu patru ani cu Cristina, iar nunta lor a avut loc pe o strada din Bucurestii Noi. continuă pe Antena3

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

Legatura nebanuita dintre Jador si Emi Pian. Ce il leaga pe manelist de celebrul interlop

Noi amanunte ies la iveala despre viata lu Emi Pian, interopul care a decedat dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut, in noaptea de luni spre marti, in Bucuresti. Acesta este prieten cu multi manelisti care veneau si intretineau atomsfera la petrecerile organizate de clan, iar printre acestie se afla si Jador.

Trambulina pentru un interlop marunt: cine este barbugiul fara cazier care l-a ucis pe seful clanului Duduianu, Emi Pian

Liderul Clanului Duduianu Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis mortal de un tanar barbugiu fara cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Adevarul ca autorul crimei este un tanar de 26 de ani, fara antecedente penale, care a comis fapta in urma unui conflict iscat in timpul unei partide de barbut.

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este infiorator

Emi Pian, liderul gruparii Duduianu din Capitala, ucis azi-noapte de un rival, juca sume uriase la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfarsitul.

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine in ceea ce il priveste pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecuta in Bucuresti. Politia nu a facut niciun anunt despre acesta, drept urmare nu se stie daca a fost prins, la aproape 12 ore de la atac.

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a lasat o familie indurerata. Putini stiu ca temutul interlop a lasat in urma doi copii - o fata si un baiat de 20 de ani, care i-au daruit trei nepoti. Izabela, fiica lui Emi, trebuie sa se casatoreasca in weekend, insa planurile au fost amanate de moartea tulburatoare a tatalui sau. Iata ce profesie are Izabela Duduianu.

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat dimineata de moartea fiului. I-a stat inima!

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi facut infarct, scrie cancan. ro.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )