Libnet.ro
UNICEF

14:47

Sotia lui Ilie Nastase baga divort dupa doar trei luni? Nasty nu s-a dezis de obiceiurile nesanatoase

B1 B1,
 Sotia lui Ilie Nastase baga divort dupa doar trei luni? Nasty nu s-a dezis de obiceiurile nesanatoase

Ilie Nastase si Ioana Simion ar fi in prag de divort, la doar trei luni de cand au spus DA la ofiterul starii civile. Potrivit click, nunta programata pentru 17 august nu va mai avea loc dupa ce Ioana s-a. continuă pe B1

Sotia lui Ilie Nastase baga divort dupa doar trei luni? Nasty nu s-a dezis de obiceiurile nesanatoase

Ilie Nastase si Ioana Simion ar fi in prag de divort, la doar trei luni de cand au spus DA la ofiterul starii civile. Potrivit click, nunta programata pentru 17 august nu va mai avea loc dupa ce Ioana s-a.

Ilie Nastase si noua sotie, la un pas de divort dupa doar trei luni de mariaj. Despartirea pare sa fie inevitabila

La 72 de ani, fostul tenismen Ilie Nastase este la un pas sa-si ia adio de la al cincilea mariaj. Persoane din anturajul acestuia si al actualei sale partenere de viata, Ioana Simion, marturisesc ca lucrurile nu stau deloc roz intre ei. Ilie Nastase si Ioana Simion, cununie religioasa amanata Au trecut doar trei luni .

Ioana Simion ar vrea sa divorteze de Ilie Nastase, dupa 3 luni de la cununia civila. Care e motivul

Divort rasunator in showbiz! Ile Nastase pare ca are un ghinion nemaivazut in ceea ce priveste dragostea. Care este motivul pentru care Ioana Simion ar divorta de acesta la doar 3 luni de la casatorie? Ioana Simion baga divort la doar 3 luni de la casatoria cu Ilie Nastase? Diverse obiceiuri ale lui Ilie Nastase .

Ilie Nastase, la un pas de un nou divort la doar trei luni de la casatorie

Ilie Nastase este din nou la un pas de divort, desi se casatorea civil doar in urma cu trei luni. Fostul jucator de tenis se pare ca a calcat din nou stramb, lucru nu tocmai tolerat de actuala sa sotie,.

BOMBA VERII: Ilie Nastase si Ioana Simion, DIVORT dupa trei luni de casnicie: A calcat pe bec!

Norocul nu pare safie de partea lor. Dupa ce au anulat nunta, Ilie Nastase si Ioana Simion ar urma sa divorteze.

BOMBA CARE A CUTREMURAT SHOWBIZUL! Ilie Nastase nu mai merge din nou in fata ALTARULUI! Ce s-a intamplat intre cei doi...

Ilie Nastase trebuia sa ajunga in fata Altarului in doar doua saptamani, insa planurile i-au fost date peste cap. Fostul mare tenismen avea programata cununia religioasa alaturi de aleasa inimii.

Ilie Nastase a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata. Am facut o greseala!

Despre marele fost tenismen Ilie Nastase se pot spune multe, mai putin ca este un om previzibil. Sportivul a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata. Ilie Nastase a anuntat ca nunta cu Ioana Simion a fost anulata Ilie Nastase, 73 de ani, a devenit mire pentru a cincea ora in luna aprilie.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )