Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sotul Cristinei Pasol, judecatoarea din Mures care s-a sinucis in noiembrie, a fost gasit spanzurat. Politistii efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa

B1 B1,
Sotul Cristinei Pasol, judecatoarea din Mures care s-a sinucis in noiembrie, a fost gasit spanzurat. Politistii efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa

Barbatul judecatoarei care s-a sinucis in noiembrie, Cristina Pasol, a fost gasit spanzurat, joi, in locuinta sa din Livezeni. Politistii Sectiei de Politie Rurala nr. 5 Miercurea Nirajului au fost sesi. continuă pe B1

ULTIMA ORA! Silviu Moldovan s-a sinucis

Sotul judecatoarei care s-a sinucis in noiembrie, Cristina Pasol, a fost gasit spanzurat. Dr. Silviu Cosmin Moldovan avea 44 de ani. Medicul specialist de la Spitul Clinic Judetean Mures a fost gasit fara.

Sotul judecatoarei din Mures, care s-a sinucis anul trecut, a fost gasit mort in casa. Ce s-a intamplat cu barbatul

Cazul socant din Mures, din urma cu un an, cand o judecatoare s-a sinucis, se repeta si in prima luna din 2020. Barbatul a fost descoperit fara suflare chiar de fiul celor doi, care a alertat autoritatile. De asemenea, reamintim ca judecatoarea a murit cateva zile mai tarziu, pe patul de spital, dupa ce a .

CNCD l-a amendat cu 10.000 de lei pe primarul din Tg. Mures care a spus ca romii sunt o problema in Romania si ca statul ar trebui sa decida cine face copii

Primarul din Tg. Mures, Dorin Florea, a fost amendat cu 10. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile sale referitoare la faptul ca statul trebuie sa decida cine face copii, cu referire exacta la romi, despre care a spus ca sunt o problema a Romaniei.

Un doctor din Mures, sotul judecatoarei care s-a sinucis in noiembrie, gasit spanzurat

Un doctor din Mures, sotul judecatoarei care s-a sinucis in noiembrie, a fost gasit spanzurat in casa.

Artistii Filarmonicii din Timisoara care au concertat la Wuhan, trimisi la Medicina muncii de directorul institutiei

Mai multi artisti ai Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan, au fost trimisi, la revenirea in tara, de catre directorul institutiei la un control preventiv la Medicina muncii.

Noi detalii despre tragedia care zguduie Romania! Ce a facut sotul judecatoarei din Mures inainte de a-si pune capat zilelor

O drama cutremuratoare zguduie Romania. Un profesor universitar si-a pus capat zilelor, la Livezeni, in judetul Mures, la doar doua luni dupa ce sotia sa, judecatoare, s-a sinucis.

Acuzatii: Un medic din Mures ar fi efectuat ilegal sute de interventii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuza ca un medic de la Spitalul Clinic Judetean Mures a efectuat ilegal mai multe interventii folosind parafa sefei de sectie.

Un criminal umbla liber pe strazi. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul din Bacau care a sunat la 112

Un criminal umbla liber pe strazile din Bacau. Politia este in alerta si il cauta pe barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis partenera de viata.

Noi detalii in cazul elevilor de la scoala din Capitala, care au acuzat stare de rau dupa dezinsectie. 18 elevi au fost dusi la spital

Nu mai putin de 500 de elevi de la Scoala Generala 133 din Capitala au fost evacuati dupa ce mai multi copii au inceput sa se simta rau. 23 dintre ei avut nevoie de ingrijiri medicale, 18copii au fost dusi de urgenta la spital.

Criminalul din Timisoara care i-a retezat capul cu drujba unui barbat, condamnat la inchisoare pe viata

Sentinta dura si definitiva in Timisoara, in cazul criminalului Muntean Dorin-Sebastian, care a ucis un barbat cu drujba.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )