Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotul ministrului Carmen Dan a fost gasit mort de un membru al familiei. Concluziile autopsiei

Adevărul Adevărul,
Sotul ministrului Carmen Dan a fost gasit mort de un membru al familiei. Concluziile autopsiei

Reprezentantii IPJ Teleorman au facut o serie de precizari miercuri dimineata, 4 iulie, legat de decesul persoanei din Videle, fara a spune ca e vorba de sotul ministrului Carmen Dan. continuă pe Adevărul

UDATE Sotul ministrului Carmen Dan a fost gasit mort de un membru al familiei. Concluziile autopsiei

Reprezentantii IPJ Teleorman au facut o serie de precizari miercuri dimineata, 4 iulie, legat de decesul persoanei din Videle, fara a spune ca e vorba de sotul ministrului Carmen Dan.

Sotul ministrului Carmen Dan a murit

Sotul ministrului Carmen Dan a murit, potrivit unor surse politice. Corneliu Daniel Dan a murit marti. Nu se cunoaste deocamdata cauza decesului. Revenim cu.

Italia: Un roman a fost gasit mort in locuinta sa din Toscana

Un roman, in varsta de 18 ani, rezident la Chiusi Scalo, in provincia Siena din Toscana, a fost gasit mort in locuinta sa din via Oslavia. Potrivit primelor informatii, baiatul ar fi murit in urma unui atac.

A MURIT sotul lui Carmen Dan (VIDEO)

UPDATE: Moartea sotului ministrului de Interne a fost confirmata oficial. Daniel Dan era bolnav de ciroza. Adunity_79612 Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti,.

Surse: A MURIT sotul lui Carmen Dan

Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marti, informeaza Adevarul, care citeaza surse din cadrul MAI. Cauzele mortii raman inca necunoscute. Corneliu Dan a lucrat pentru.

UPDATE Cauza decesului sotului ministrului Carmen Dan,insuficienta cardio-respiratorie / Cine a descoperit cadavrul

Cauza decesului sotului ministrului Carmen Dan, stabilita in urma autopsiei, este insuficienta cardio-respiratorie acuta ca urmare a unui edem pulmonar si infarct miocardic acut, au informat, miercuri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Teleorman, potrivit Agerpres.

Dosar penal de moarte suspecta in cazul sotului lui Carmen Dan

Politistii si procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul sotului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost gasit mort, marti, in locuinta sa din Videle,.

S-a aflat cauza mortii sotului lui Carmen Dan

Cauza decesului sotului ministrului Carmen Dan, stabilita in urma autopsiei, este insuficienta cardio-respiratorie acuta ca urmare a unui edem pulmonar si infarct miocardic acut, au informat, miercuri,.

Descoperire socanta intr-un parc din Madrid. Un roman a fost gasit fara suflare

Un roman in varsta de aproximativ 45 de ani a fost gasit mort, intr-un parc din Madrid. Din primele informatii se pare ca acesta a fost ucis de alti romani. Trupul barbatului a fost gasit de serviciile de.

Care ar fi cauza mortii sotului lui Carmen Dan

Sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marti. Acesta fost gasit decedat in locuinta sa. Deocamdata, nu a fost data publicitatii in mod oficial cauza decesului, insa potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )