Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Playtech Playtech,
Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul . continuă pe Playtech

Mioara Roman, prima reactie dupa ce fiica ei a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Ce se intampla in casa cu Oana si sotul ei

Mioara Roman a oferit prima reactie dupa ce fiica ei, Oana, a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. Femeia a declarat ca ea locuieste la parterul casei, deci nu are cum sa stie ce se intampla la etaj. Mioara Roman, despre despartirea Oanei de Marius Elisei: Locuim impreuna, dar sunt destul de separata Nu .

Mara Banica, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Fotografia care le da tuturor de gandit

Vedeta si-a sarbatorit de curand ziua de nastere, la finalul lunii trecute, cand a implinit varsta de 44 de ani. Mara Banica le-a mai oferit tuturor un motiv de bucurie, iar in urma cu cateva zile a dezvaluit un detaliu cu foarte mult subinteles, imediat ce s-a spus ca ar putea deveni iarasi mamica. Jurnalista .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei.

SOTUL Oanei Zavoranu, APRECIAT iN DORMITOR! Vedeta a facut DEZVALUIRI FIERBINTI, in direct! E dotat pentru ce imi trebuie mie

Oana Zavoranu este foarte mandra de partenerul ei de viata, Alex Ashraf. REGRETE ETERNE PENTRU VIORICA DANCILA! in stilul ei caracteristic, vedeta a facut o serie de.

Dan Petrescu, prima reactie dupa calificare. Ce adversar isi doreste in 16-imile Europa League

Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul Dan Petrescu dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Celtic 2-0) in ultima etapa a grupelor Europa League. Un succes care a consfintit calificarea campiaoanei Romaniei in primavara europeana, faza saisprezecimilor de finala.

Oana Roman a anuntat ca divorteaza de Marius Elisei. Prima reactie a vedetei

Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare. Am scris-o si am sters-o apoi. Din pacate o fac pana la urma, isi incepe Oana Roman anuntul emotionant, de pe Facebook. Vedeta a declarat in aceasta miercuri ca ea si tatal fetitei sale, Marius Elisei, se vor desparti, in mod oficial. Vestea care i-a .

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2012 Nasdaq depaseste New York Stock Exchange in privinta IPO-urilor

Piata americana Nasdaq a atras, anul acesta, prin intermediul ofertelor publice initiale IPO), mai multe fonduri decat New York Stock Exchange NYSE - Bursa din New York), anunta The Wall Street Journal WSJ), mentionand ca acest lucru reprezinta o premiera dupa anul 2012, cand a avut loc debutul bursier al retelei de socializare Facebook Inc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )