Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotul sefei CSM, despre Tel Drum: Un client ca oricare altul / Colaborarea a fost publica

Hotnews Hotnews,
 Sotul sefei CSM, despre Tel Drum: Un client ca oricare altul / Colaborarea a fost publica

Avocatul Gil Vasile, sotul presedintelui CSM Simona Marcu, transmite, pentru Mediafax, referitor la banii primiti de la Tel Drum, ca firma a fost un client ca oricare altul si ca raporturile financiare cu aceasta societate au fost declarate integral in raportarile fiscale. continuă pe Hotnews

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks. Sotul sefei CSM ar fi incasat 15.000 de lei de la Tel Drum

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

TeleormanLeaks. Rise Project: Sotul sefei CSM a incasat peste 15.000 de lei de la Tel Drum (FOTO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un prim episod al TeleormanLeaks, referitor la documente privind compania Tel Drum, descoperite in valiza gasita pe terenul unui localnic din Teleorman. Printre.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks: ce continea valiza

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din documentele din valiza / Sotul sefei CSM a ncasat 15,000 de lei de la compania teleormaneana

Site-ul de investigatii Rise Project a publicat luni prima articol legat de documentele privind afacerile Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din documentele din valiza / Sotul sefei CSM ar fi ncasat 15.000 de lei de la TelDrum

Site-ul de investigatii Rise Project a publicat luni primul articol legat de documentele privind afacerile Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

Ancheta interna la Tel Drum, dupa ce date ale firmei au ajuns pe mana presei: Daca sunt adevarate, atunci e cineva din companie

Directorul adjunct al companiei Tel Drum, Florea Nedea, declara despre valiza cu informatii din interiorul corporatiei ca daca datele sunt adevarate, atunci nu poate veni decat de la cineva din Tel Drum, care a avut acces la documente si fotografii. Nedea spune ca va incerca sa dea de urma persoanei de la care s-au scurs informatiile si ca se va deduce identitatea ei din pozele care vor fi publicate.

Dumitru Buzatu (PSD), despre valiza Tel Drum: Sunt foarte circumspect. Nu vreau sa cad n plasa manipularii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca nu il intereseaza valiza cu documentele Tel Drum gasita in Teleorman, subiectul nu va fi discutat in conducerea partidului, iar el nu vrea sa cada in plasa manipularii, scrie Mediafax.

TELEORMANLEAKS: Miss Playboy Romania 2004, Oana Ionita, se afla in cercul apropiatilor Tel Drum (FOTO)

Primul articol publicat de Rise Project in cazul TeleormanLeaks vine cu dezvaluiri surprinzatoare despre persoanele care se aflau in cercul apropiatilor Tel Drum. Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, Oana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )