Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sotul sefei DIICOT a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul de coruptie

Hotnews Hotnews,
 Sotul sefei DIICOT a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul de coruptie

Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul de coruptie in care este judecat. Decizia a fost pronuntata de Tribunalul Bucuresti si nu este definitiva. continuă pe Hotnews

BREAKING NEWS: Dan Hosu, sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Dan Hosu, sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Decizia Tribunalului Bucuresti a fost pronuntata joi, 24 septembrie, in dosarul .

Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in prima instanta

Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat azi la 3 ani de inchisoare cu suspendare, potrivit sentintei Tribunalului Bucuresti. El poate face apel. Sotul sefei DIICOT a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare, relateaza G4media.

Sotul sefei DIICOT a fost condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare. Ce va face seful statului

Dan Hosu, sotul procuroarei sefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat, joi, la trei ani inchis.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT! Decizia, luata dupa ce sotul ei a fost condamnat la inchisoare

Ministerul Justitiei a anuntat, joi seara, ca procurorul-sef al DIICOT si-a dat demisia. Mai devreme in cursul acestei zile, fostul politist Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Cine este Dan Hosu, fostul politist si sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu

Dan Hosu revine in atentia autoritatilor dupa noua sentinta. Sotul Giorgianei Hosu a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare. Cine este sotul sefei DIICOT si care sunt acuatiile? Sentinta Dan Hosu: 10. 000 de lei cheltuieli judiciare si 3 ani de inchisoare cu suspedare Sotul sefei DIICOT .

Sefa DIICOT a demisionat. Sotul Giorgianei Hosu a fost condamnat azi la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Procurorul sef al DIICOT Giorgiana Hosu a anuntat joi seara ca demisioneaza din functie dupa ce in aceeasi zi sotul acesteia a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Sotul Giorgianei Hosu, sefa DIICOT, condamnat la 3 ani de inchisoare

Fostul politist Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Sotul sefei DIICOT a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare.

Iohannis, intrebat despre revocarea sefei DIICOT in cazul condamnarii sotului acesteia: Daca se ajunge la acest scenariu nu voi sta sa astept sa miste altii rotitele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca daca se va ajunge ca Dan Hosu, sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu, sa fie condamnat in procesul de coruptie nu va sta sa astepte sa miste altii rotitele, el raspunzand astfel intrebat daca o va revoca pe sefa DIICOT, in cazul condamnarii sotului acesteia. Legat de avizul negativ al CSM privind numirea Giorgianei Hosu, Iohannis a tinut sa puncteze ca in document nu era mentionata aceasta situatie.

Iohannis, despre cazul sefei DIICOT al carei sot e la un pas de a ajunge dupa gratii: Daca apare o condamnare cu siguranta vor fi urmari

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri intr-o conferinta de presa ce parere are despre faptul ca sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu ar putea ajunge dupa gratii. Acesta a subliniat ca daca se va ajunge la o condamnare, atunci cu siguranta vor apare urmari.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT, dupa ce sotul sau a fost condamnat pentru coruptie

Giorgiana Hosu a demisionat din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Anuntul privind demisia sefei DIICOT a fost facut joi seara de Ministerul Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )