Libnet.ro
UNICEF

09:30

Spania: Un roman si-a injunghiat copilul de noua ani

B1 B1,
Spania: Un roman si-a injunghiat copilul de noua ani

Un roman din localitatea Balerma, Spania a fost arestat dupa ce si-a injunghiat mortal fiul in varsta de noua ani. Barbatul in varsta de 40 de ani ar fi fost somer si se afla singur acasa cu cei doi. continuă pe B1

Crima infioratoare in Spania: un roman si-a injunghiat copilul de noua ani

Un roman din Spania a fost arestat dupa ce si-a injunghiat mortal fiul in varsta de noua ani in localitatea Balerma din El Ejido. Barbatul in varsta de 40 de ani ar fi fost somer si se afla singur acasa cu cei doi baieti.

El este tanarul de 23 de ani din Romania, despre care scrie presa din Italia. Ce a patit sarmanul

Moarte naprasnica pentru un tanar roman in varsta de 23 de ani, George Ciuciur, din provincia Verona Veneto), care a fost ieri victima unui accident mortal in timp ce se deplasa cu motocicleta.

Trenurile CFR Calatori au intarziat in 2017 aproape noua ani

Opt ani, atat totalizeaza intarzierile trenurilor din Romania in anul 2017. Potrivit profit. ro, trenurile din Romania au inregistrat intarzieri record anul trecut de peste 4,5 milioane de.

HOROSCOP pentru 19 aprilie. Chiron se muta in Berbec pentru urmatorii noua ani. Ce inseamna aceasta importanta miscare

Horoscop19 aprilie. Iata HOROSCOPUL ZILEI pentru MIERCURI 18 aprilie 2018, ziua in care Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre adanci paraseste zodia Pesti unde a stat in ultimii 7 ani si intra in Berbec unde.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )