Libnet.ro
UNICEF

22:47

Specialisti: Activitatea gruparilor cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-a intensificat

Hotnews Hotnews,
 Specialisti: Activitatea gruparilor cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-a intensificat

In doar o saptamana, o echipa de specialisti in securitate cibernetica a identificat aparitia si raspandirea troianului ZeroClear, dar si a altor programe distructive, dupa ce a monitorizat activ grupurile APT33, APT34, APT35, APT39. continuă pe Hotnews

SONICWALL: Activitatea gruparilor cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-a intensificat

SonicWall avertizeaza asupra intensificarii activitatii cibernetice periculoase, originara din zona Orientului Mijlociu. in doar o saptamana, a identificat aparitia si raspandirea troianului ZeroClear, informeaza un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

SONICWALL: Atacurile cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-au intensificat, in ultimele saptamani

Activitatea cibernetica periculoasa, originara din zona Orientului Mijlociu, s-a intensificat in ultimele saptamani, avertizeaza SonicWall, compania de securitate care protejeaza peste un milion de retele din intreaga lume.

in disputa SUA v. Iran, atacatorii cibernetici din Iran si Orientul Mijlociu fac overtime

Inceputul anului a venit cu tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Coincidenta sau nu, specialisti in securitate cibernetica anunta acum ca activitatea gruparilor de hacking.

Anuntul ministrului Apararii. Cum vor fi afectati romanii de criza din Orientul Mijlociu

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a declarat, miercuri, in contextul situatiei din Orientul Mijlociu, ca in momentul de fata nu sunt motive de panica privind riscul ca pe teritoriul Romaniei sa se intample evenimente nedorite.

Aurescu: Criza din Orientul Mijlociu a confirmat ca sistemul de la Deveselu functioneaza perfect. A monitorizat foarte bine ceea ce s-a intamplat din punct de vedere al tirurilor cu rachete

Criza din Orientul Mijlociu a confirmat ca sistemul antiracheta de la Deveselu este foarte bine integrat in NATO si functioneaza perfect, a declarat, miercuri, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, potrivit Agerpres.

Situatia din Orientul Mijlociu, discutata de comisiile de Aparare si Politica externa din Senat

Situatia din Orientul Mijlociu este discutata, miecuri, de comisiile de aparare si politica externa din Senat. La sedinta participa ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, potrivit News. ro.

Situatia din Orientul Mijlociu, discutata de comisiile de Aparare si Politica externa din Senat Participa Nicolae Ciuca si Bogdan Aurescu

Situatia din Orientul Mijlociu este discutata, miecuri, de comisiile de aparare si politica externa din Senat. La sedinta participa ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

MIRCEA GEOANA: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat, luni seara, ca situatia din Orientul Mijlociu este in continuare complicata, dar a dat asigurari ca nu exista riscuri pentru Romania si pentru Europa, nivelul de alertare fiind unul minimal.

Secretarul general adjunct al NATO crede ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit. Geoana: Nivelul de alertare pentru Romania si pentru Europa nu a crescut nicio secunda

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, considera ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit, dar ca trebuie sa ramanem vigilenti. Oficialul Aliantei a facut aceasta.

Mircea Geoana: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat ca situatia din Orientul Mijlociu este in continuare complicata, dar a dat asigurari ca nu exista riscuri pentru Romania si pentru Europa, nivelul de alertare fiind unul minimal.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )