Libnet.ro
UNICEF

13:45

Spectacol la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate si autospeciale, dar si 15 aeronave au participat la defilare (VIDEO)

B1 B1,
Spectacol la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate si autospeciale, dar si 15 aeronave au participat la defilare (VIDEO)

A fost spectacol si la Alba Iulia! Parada de Ziua Nationala a inceput in jurul pranzului in orasul Marii Uniri, la scurt timp dupa ce s-au terminat festivitatile de la Bucuresti, informeaza B1. continuă pe B1

Ceremonii militare la Alba Iulia de Ziua Nationala: 1.400 de militari, 110 mijloace tehnice, 15 avioane si elicoptere

Reprezentantii Diviziei 4 Infanterie Gemina au facut publice modul in care se vor desfasura ceremoniile militare dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia.

in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de Romania, noteaza Agerpres. Suntem pregatiti, la fel ca in fiecare an, sa primim toti cetatenii care vin sa se simta bine de Ziua Nationala la Alba Iulia. Asteptam in jur de 60. 000 de persoane, a declarat viceprimarul cu atributii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul.

Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

Aflat la Alba Iulia de Ziua Nationala, Ludovic Orban i-a oferit cartea sa de vizita unui barbat care l-a abordat de mai multe ori. Premierul i-a spus acestuia ca vor putea discuta oricand despre ceea ce.

ZIUA ROMANIEI. in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de.

Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Primul an din noul secol in Capitala Marii Uniri

Mii de romani participa duminica, 1 decembrie 2019, la sarbatorirea a 101 ani de la Marea Unire din 1918. Programul pregatit de organizatori este si in acest an unul spectaculos.

LIVEVIDEO Parada de Ziua Nationala a inceput. Participa peste 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date in jur de 60. 000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala.

VIDEO Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala la Alba Iulia

Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Acestia au aprins zeci de torte si au scandat Traiasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

FOTO Povestea veteranului de razboi care a stat 4 ani prizonier in Rusia. Laurean Deac sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Un veteran de razboi in varsta de 97 de ani se numara printre miile de participanti de la manifestarile Zilei Nationale de la Alba Iulia. Laurean Deac este, probabil, cea mai varstnica persoana prezenta in Cetatea Alba Iulia.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )