Libnet.ro
UNICEF

00:06

Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj, cel mai performant spital COVID din tara. Rata vindecarii pacientilor aflati in stare critica e peste media nationala

Adevărul Adevărul,
Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj, cel mai performant spital COVID din tara. Rata vindecarii pacientilor aflati in stare critica e peste media nationala

In urma unei evaluari recent realizate la nivel national de catre Ministerul Sanatatii, care a avut in vedere o serie de indicatori specifici, Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca se claseaza pe primul loc in Romania in ceea ce priveste rezultatele obtinute in tratarea pacientilor infectati cu virusul Sars-CoV-2. continuă pe Adevărul

Sefa Spitalului de Boli Infectioase din Brasov: Suntem plini. Sunt mult mai multi pacienti cu forme severe, inclusiv tineri, fara comorbiditati

Directorul medicale alSpitalului de Boli Infectioase din municipiul Brasov, Andreea Moldovan, face un apel la responsabilitate din partea romanilor, in contextul cresterii alarmante a numarului de pacienti.

Zeci de oameni diagnosticati cu COVID-19 asteapta in strada, la poarta Spitalului de Boli Infectioase din Iasi

Pacientii diagnosticati cu COVID-19 asteapta in picioare si cate 3 ore,pentru a fi evaluati de un medic specialist. Cadrele medicale de laSpitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi spun ca se simt coplesiti de numarul foarte mare de pacienti diagnosticati cu COVID-19.

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

Alimentele cu ajutorul carora slabesti in cel mai scurt timp. Efectele sunt imediate daca le combini asa

Daca ai incercat tot felul de diete, dar rezultatele nu se arata atat de repede pe cat ai dori, poti incerca trucul de mai jos. Cu ajutorul combinatiei dintre cele doua alimente slabesti in cel mai scurt timp posibil. Alimentele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp Este cunoscut deja ca nutritionistii .

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Romania deja este pe pozitia a doua in topul producatorilor de petrol si gaze din Europa n. red. de fapt, Uniunea Europeana), a declarat miercuri Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania la Conferinta Anuala Parteneriatul Strategic Romano-American in domeniul securitatii cibernetice. Potrivit acestuia, anul viitor va incepe extractia gazelor din Marea Neagra, care ulterior va creste la capacitate maxima. Si centrala nucleara de la Cernavoda va ajunge sa lucreze la capacitate maxima. Astfel, Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa, considera ambasadorul.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu suc de lamaie. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca bicarbonatul de sodiu este bun la multe. De la curatat prin casa si pana la micile tratamente naturiste. Dar stiti ce se intampla cand amestecati, chiar si din greseala, bicarbonatul de sodiu si sucul de lamaie intr-un pahar? Vom incerca sa aflam impreuna. Ce putere secreta au bicarbonatul de sodiu si .

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )