Libnet.ro
UNICEF

11:15

Spitalul militar ROL 2 din Otopeni a fost declarat operational. Imagini de colectie cu unitatea mobila construita in timp record de Armata Romaniei (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Spitalul militar ROL 2 din Otopeni a fost declarat operational. Imagini de colectie cu unitatea mobila construita in timp record de Armata Romaniei (GALERIE FOTO)

Spitalul militar ROL 2 din Otopeni a primit toate acreditarile, sambata, astfel ca a devenit oficial operational. Practic, unitatea este o sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului. continuă pe B1

Spitalul militar de campanie ROL 2 a fost declarat operational. Aici vor ajunge pacientii potential infectati cu SARS-CoV-2 VIDEO

Spitalul ROL 2 va functiona ca sectie externa a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central SUUMC). Facilitatea medicala va asigura asistenta medicala specializata pentru pacientii potential infectati cu virusul SARS-CoV-2, cazurile usoare si medii.

Apa Nova a racordat gratuit Spitalul Militar ROL 2 la reteaua de apa

Pregatirile pentru amenajarea Spitalului de campanie al MApN din curtea Institutului Ana Aslan au mai facut un pas. Echipe impresionante de muncitori au lucrat zi si noapte pentru racordarea spitalului la reteaua de apa.

Vesti bune de la Spitalul Militar. Cristian Gatu a fost operat cu succes

Operatia chirurgicala la care a fost supus joi Cristian Gatu, la Spitalul Militar din Bucuresti, in .

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticati cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticate cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

Presedintele si premierul au ajuns la Spitalul Militar de Campanie Rol II din Otopeni. Iohannis: Arata bine aici (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns sambata la Spitalul Militar de Campanie Rol II, sectie externa a Spitalului Militar Central din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana As.

Alerta la Spitalul Militar Focsani. 20 de angajati au fost confirmati cu COVID-19

E alerta la Spitalul Militar Focsani, unde 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar au fost confirmati pozitiv cu coronavirus.

Spitalul Militar de Urgenta din Focsani, inchis 48 de ore dupa ce doua cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Toti pacientii vor fi externati

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca au fost diagnosticate cu noul coronavirus doua persoane din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

Anuntul a fost facut de Ministerul Apararii Nationale. A fost inceputa o ancheta epidemiologica, toate persoanele care au intrat in contact cu cei depistati pozitiv fiind introduse in izolare. La spital va fi demarata procedura de dezinfectie. Internarile au fost sistate.

Spitalul Militar de Campanie Rol II va primi toate acreditarile in urmatoarele ore. Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, care din pacate va mai dura, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc (VIDEO)

Spitalul Militar de Campanie Rol II, sectie externa a Spitalului Militar Central din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan din Otopeni, va primi toate acreditarile si va intra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )