Libnet.ro
UNICEF

16:00

Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

B1 B1,
Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv. continuă pe B1

Spitalul de Urgenta din Craiova a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv.

FOTO in plin val de imbolnaviri de gripa, Spitalul de Urgenta din Craiova a ramas fara caldura. Pacientii dorm infofoliti si cu aerotermele la cap

Frigul il indura si personalul medical. Inclusiv in biroul managerului a fost adus un calorifer electric. Problema a aparut din cauza Clinicii de Cardiologie, care functioneaza pentru prima data pe timp de iarna, iar constructorul a neglijat sa prevada pentru noul corp de cladire si o centrala termica proprie. 40 la suta din sectiile spitalului nu au nici caldura si nici apa calda.

Situatie revoltatoare intr-un spital din Craiova. Pacientii stau fara caldura

Situatie revoltatoare la spitalul judetean din Craiova. Aproape jumatate din sectiile unitatii medicale nu au caldura si apa calda. Cei mai afectati sunt bolnavii care ingheata de frig in.

Jaf armat la o banca din Craiova. Au fost furati aproximativ 20.000 de lei

O persoana a jefuit, vineri dupa-amiaza, sucursala unei banci din centrul orasului Craiova, unde a intrat cu fata acoperita si cu un pistol in mana. Prima estimare arata ca au fost furati 20. 000 de lei, relateaza Mediafax.

Jaf armat la o banca din Craiova. Hotul a fugit cu 20.000 de lei

Un jaf armat a avut loc vineri la o banca din Craiova. Hotul a fugit cu aproximativ 20. 000 de lei. Nu erau clienti in banca la momentul jafului. Un individ cu fata acoperita a intrat in banca, unde erau.

Jaf la o agentie bancara din Craiova

O persoana cu fata acoperita a intrat, astazi, intr-o agentie bancara din Craiova.

LA SPITALUL MILITAR DIN CAPITALA: Procedura chirurgicala in premiera nationala

Medicii de la Centrul de Boli Cardiovasculare al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au realizat, in premiera nationala, o procedura chirurgicala.

Detalii despre jaful comis la banca din Craiova. Autorul e cautat de politisti

Jaf la o bancadin Craiova. in aceasta dupa-amiaza o persoana cu fata acoperita a intrat in sediul bancii si a ameintat angajatii cu un pistol. A reusit sa ia o suma de bani, din casierie,.

VIDEO Ancheta ntr-o localitate din Gorj, unde contabila l acuza pe primar ca a lovit-o

Politistii au deschis o ancheta la Primaria din Albeni, din judetul Gorj, dupa ce contabila a sunat la 112 si a spus ca primarul Ionut Stan a lovit-o. Scandalul dintre edil si contabila a fost filmat de un alt angajat al institutiei, transmite corespondentul Mediafax.

Ancheta la o scoala din Suceava, unde un profesor a alergat dupa un elev cu mopul prin clasa

Un profesor de limba franceza, care preda la Scoala Generala din comuna Gramesti, judetul Suceava, este cercetat disciplinar dupa ce a fost filmat de elevi in timp ce ameninta cu mopul si alerga prin clasa un baiat din clasa a saptea, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )