Libnet.ro
UNICEF

20:45

Split TVA si comunicarea pe acest subiect, portretul perfect al incompetentei din PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Split TVA si comunicarea pe acest subiect, portretul perfect al incompetentei din PSD

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, astazi, dupa sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca split TVA si comunicarea pe acest subiect constituie portretul incompetentei din PSD, care arunca in haos economia romaneasca. continuă pe Ziarul Bursa

Split TVA vine pe fundalul unei situatii dramatice - Avertismentul unui fost ministru al Economiei

Aplicarea split TVA vine pe fundalul unei situatii dramatice in care se afla Romania privind veniturile fiscale, sustine fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian. in ceea ce.

Vosganian: incercarea Guvernului privind split TVA vine pe fundalul unei situatii dramatice

ACTUALIZARE 20:31 Aplicarea split TVA vine pe fundalul unei situatii dramatice in care se afla tara noastra privind veniturile fiscale, a declarat astazi deputatul ALDE Varujan Vosganian. *ACTUALIZARE 20:05 Ionut Misa: Plata defalcata a TVA va combate concurenta neloiala .

Ministrul Finantelor participa la Ora Guvernului in Parlament, la dezbaterea pe tema split TVA

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, urmeaza sa participe luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, anunta Agerpres. Dezbaterea publica din plenul Camerei, care va incepe la ora 16:00, are tema Split TVA - amenintare la securitatea economica a Romaniei si este organizata la propunerea grupului parlamentar al PNL.

Varujan Vosganian: Incercarea Guvernului privind split TVA vine pe fundalul unei situatii dramatice

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat, luni, ca aplicarea split TVA vine pe fundalul unei situatii 'dramatice' in care se afla Romania in ceea ce priveste veniturile fiscale, potrivit Agerpres.

Introducerea split TVA va sufoca mediul de afaceri si va alunga investitorii straini

Introducerea masurii split TVA de la 1 ianuarie 2018, indiferent de forma in care va fi aprobata, va sufoca mediul de afaceri din Romania, in special intreprinderile mici si mijlocii, si va contribui la scaderea investitiilor straine, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan, intr-un comunicat trimis Redactiei.

Ministrul de Finante Ionut Misa, la raport in Parlament. Liberalii il iau la bani marunti pe tema split TVA

Ministrul de Finante Ionut Misa participa astazi de la ora 16. 00, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului. El urmeaza sa dea socoteala cu privire la masura platii defalcate a TVA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )