Libnet.ro
UNICEF

13:30

Split TVA a fost adoptata de Camera Deputatilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare

Adevărul Adevărul,
Split TVA a fost adoptata de Camera Deputatilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA, in forma modificata, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa fie trimisa la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare. continuă pe Adevărul

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea OUG privind split TVA, amanata cu o zi

Camera Deputatilor a decis, astazi, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA.

VIDEO Protest la Parlament, dupa ce prima lege a Justitiei a fost adoptata cu scandal de Camera Deputatilor

Modificarile aduse de Camera Deputatilor statutului magistratilor si cele privind stergerea interdictiilor ANI scot din nou oamenii in strada. Aproaximativ 100 de persoane s-au strans, luni seara, in fata Palatului Parlamentului.

Camera Deputatilor a adoptat ordonata de urgenta privind plata defalcata a TVA

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii.

Camera Deputatilor a adoptat OUG privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii la plata acestei taxe sau se afla in.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Business report:Haiducie in Parlament: Scad taxele pentru masini cu motoare mari, cresc pentru cele cu motoare cu cilindree mica; Inoctombrie 2017: romanii au cumparat mai putin cu mai multi bani;Split TVA - lovitura de teatru: Institutiile publice, sing

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut. Pentru Romania, proiectul reprezinta cea mai mare investitie publica in energie conventionala din ultimii 20 de ani. Termocentrala pe gaze de la Iernut va fi finalizata la sfarsitul anului 2019. Unu din doi romani ar accepta un job mai slab platit, daca i-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres. Circa 55% din romani spun ca ar accepta un loc de munca mai prost platit, daca acest lucru le-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres.

Legea privind organizarea judiciara, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a finalizat astazi dezbaterea si adoptarea pe articole a legii 304/2004 privind organizarea judiciara, urmand ca actul normativ sa ramana la vot final.

Legea privind functionarea CSM, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi pe articole Legea 317/2004 privind functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, urmand ca actul normativ sa ajunga la vot final inainte de a fi transmis Senatului, care este forul decizional in acest caz.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )