Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spor de risc de 5,14 milioane de lei pentru personalul medical din Galati aflat in prima linie de lupta cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Spor de risc de 5,14 milioane de lei pentru personalul medical din Galati aflat in prima linie de lupta cu Covid-19

Suma este asigurata de Consiliul Judetean Galati si este in completarea bugetului suplimentar de 25 de milioane de lei alocat de institutiepentru achizitionarea de echipamente de protectie si materiale sanitare, pentru aparatura medicala sau pentru a caza personalul medical. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 5 milioane lei pentru furnizarea de viziere

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, a scos la licitatie un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Mai exact, institutia ar putea cumpara pana la 100. 000 de viziere, din policarboat, reutilizabila, cu greutatea maxima de 200 grame, in functie de necesitati. Pretul estimat pe viziera este 50 lei, firma care va oferi pretul cel mai mic fiind castigatorul.

Romania, ajutor umanitar de 16,5 milioane lei pentru Republica Moldova: 20 de camioane cu medicamente si dispozitive medicale au plecat miercuri spre Chisinau

20 de camioane cu medicamente, dezinfectanti, dispozitive medicale si materiale sanitare necesare asigurarii preventiei si tratarii afectiunilor asociate COVID-19 au plecat in aceasta dimineata din Bucuresti spre Chisinau, a anuntat miercuri Guvernul. Romania ofera un ajutor umanitar Republicii Moldova, in valoare de 16,5 milioane de lei, pentru a sprijini eforturile de limitare a raspandirii coronavirusului in tara vecina.

O firma din Turcia a castigat acordul-cadru de circa 900 milioane lei, pe 4 ani, scos la licitatie de Primaria Sector 5, pentru amenajarea domeniului public

O firma din Turcia, Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi, a castigat acordul-cadru pe 4 ani, de pana la 888. 808 milioane lei fara TVA, scos la licitatie de Primaria Sectorului 5 pentru servicii de intretinere, amenajare si modernizarea spatiilor apartinand domeniului public si privat de pe raza administrativa. La licitatie a participat o singura firma, respectiv castigatorul. Contractul a fost atribuit pe 24 aprilie 2020.

Licitatie de peste 31 de milioane de lei pentru lucrari de epurare apa si tratare apa potabila in Alba

Societatea Apa CTTA, furnizorul judetean de apa potabila in Alba, a demarat procedura publica de contractare a executiei unor lucrari in valoare de peste 31 de milioane de lei.

Amenzile majorate in timpul starii de urgenta, neconstitutionale: CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG prin care au fost impuse amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie

Curtea Constitutionala a admis sesizarea facuta de Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta prin care Guvernul a impus amenzi de pana la 20. 000 de lei pentru persoanele care nu respecta.

BVB Lichiditate de 36,5 milioane lei, sub media anului

Valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in prima sedinta de saptamanii s-a ridicat la 36,54 milioane de lei, sub rulajul mediu zinic al acestui an, de 56,54 milioane de lei, in conditiile in care aportul schimburilor din piata deal a fost redus.

Amenda de 1,5 milioane lei, data Aeroportului din Cluj pentru pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a amendat Aeroportul International Avram Iancu Cluj, pentru abuz de pozitie dominanta, ca urmare a faptului ca managementul regiei a refuzat accesul companiei de handling Romanian Airport Services la infrastructura aeroportuara.

Aeroportul International Avram Iancu Cluj, amendat cu 1,5 milioane lei

Consiliul Concurentei a amendat Aeroportul International Avram Iancu Cluj, al doilea aeroport ca marime din Romania, pentru abuz de pozitie dominanta, ca urmare a faptului ca managementul regiei a refuzat accesul companiei de handling Romanian Airport Services la infrastructura aeroportuara.

Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Fermierii din Romania vor putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o noua linie de finantare pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscriere.

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )