Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este Elina Svitolina, adversara Simonei din semifinalele de la Wimbledon, si unde ar putea Halep sa faca diferenta

Hotnews Hotnews,
 Cine este Elina Svitolina, adversara Simonei din semifinalele de la Wimbledon, si unde ar putea Halep sa faca diferenta

Elina Svitolina este una dintre adversarele careia ii place sa joace cu Simona: are un plan tactic care se potriveste stilului jucatoarei noastre, iar victoriile de pe zgura vorbesc despre multa incredere cele doua finale de la Roma). Are insa si sportiva din Ucraina puncte slabe in mecanismul de joc, iar serviciul ar putea reprezenta cheia semifinalei de la All England Club. Intra in material pentru a vedea o analiza a Elinei. Meciul Halep vs Svitolina va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00. continuă pe Hotnews

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Wimbledon: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep din semifinale 4-3 pentru ucraineana in confruntarile directe

Elina Svitolina Ucraina, favorita 8) si-a respectat statutul de favorita din partida disputata in sferturile competitiei de la Wimbledon, a invins-o pe Karolina Muchova Cehia, 68 WTA), scor 7-5, 6-4, si s-a calificat in penultimul act, unde o va intalni pe Simona Halep.

Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Wimbledon-ul era Grand Slam-ul cu cele mai slabe rezultate din cariera lui Shuai, sportiva care nu reusise pana in acest an sa treaca in vreun fel de turul intai de pe iarba londoneza. A facut-o insa in 2019, dupa ce a reusit sa elimine nume importante din circuitul feminin precum Caroline Garcia si Caroline Wozniacki. Acum se va duela cu Simona Halep in sferturi are 2-1 in meciurile cu jucatoarea noastra). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina .

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua joi, de la ora 15:00, cu Elina Svitolina Ucraina, 8 WTA), in semifinalele turneului de la Wimbledon, potrivit programului anuntat de organizatori. Partida se va disputa pe Terenul Central si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

FOTO Elina Svitolina a pozat intr-o revista pentru adulti. Imaginile cu ucraineanca au facut inconjurul lumii

Elina Svitolina, una dintre rivalele Simonei Halep, a pozat intr-o revista pentru adulti, iar imaginile au facut inconjurul lumii. Pictorialul a fost realizat in anul 2017, un an bun pentru Elina, dat fiind ca a reusit sa castige cinci turnee. Elina Svitolina a pozat intr-o revista pentru adulti Elina Svitolina, una dintre rivalele Simonei Halep, .

De ce la ora va juca Simona Halep semifinala de la Wimbledon cu Elina Svitolina

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de joi, cand vor avea loc si meciurile din semifinalele de pe tabloul feminin.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )