Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Wimbledon-ul era Grand Slam-ul cu cele mai slabe rezultate din cariera lui Shuai, sportiva care nu reusise pana in acest an sa treaca in vreun fel de turul intai de pe iarba londoneza. A facut-o insa in 2019, dupa ce a reusit sa elimine nume importante din circuitul feminin precum Caroline Garcia si Caroline Wozniacki. Acum se va duela cu Simona Halep in sferturi are 2-1 in meciurile cu jucatoarea noastra). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00. continuă pe Hotnews

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Wimbledon: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep din semifinale 4-3 pentru ucraineana in confruntarile directe

Elina Svitolina Ucraina, favorita 8) si-a respectat statutul de favorita din partida disputata in sferturile competitiei de la Wimbledon, a invins-o pe Karolina Muchova Cehia, 68 WTA), scor 7-5, 6-4, si s-a calificat in penultimul act, unde o va intalni pe Simona Halep.

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza.

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Wimbledon (7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang) Victoria jocului inteligent

Condusa cu 4-1 si nevoita sa salveze patru mingi de break, Simona Halep a reusit sa isi dea un restart si sa schimbe partitura tactica: a variat, a avut adancime in executii, a plimbat-o pe Shuai Zhang dintr-o parte in alta, iar revenirea a fost completa. De la 1-4, Halep a castigat mansa cu 7-64), in timp ce al doilea set a fost o demonstratie de tenis 6-1). Simona ajunge, dupa o pauza de cinci ani, in semifinale la Wimbledon, faza a Grand Slam-ului unde va da peste Elina Svitolina 8).

Halep va evolua cu Shuai Zhang, marti, de la ora 15.00, in sferturi la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la o.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon.

Simona Halep - Shuai Zhang Online stream live video. Revansa pentru Simona

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )