Libnet.ro
UNICEF

07:15

Keseru, formidabil in cea mai mare surpriza din Liga Europa: Ludogoret si-a spulberat adversara

Adevărul Adevărul,
Keseru, formidabil in cea mai mare surpriza din Liga Europa: Ludogoret si-a spulberat adversara

Claudiu Keseru 32 de ani) a dezamagit in meciul Romania - Spania, insa, per ansamblu, traverseaza o forma excelenta: are cinci goluri pentru nationala in preliminariile Euro 2020 si la echipa sa de club a ajuns deja la o cota impresionanta in acest sezon. continuă pe Adevărul

Bihoreanul care a absolvit Scoala de Politie de la Campina cu cea mai mare medie din istoria unitatii. Nu am intrat cu gandul sa termin primul...

Bihoreanul Cosmin Satmari 32 de ani) este seful de promotie al generatiei care termina in aceasta toamna cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Tanarul este liderul absolut al tuturor agentilor scoliti in orasul prahovean, cu cea mai mare medie din istoria unitatii.

Romania a avut (iar) cea mai mare inflatie din UE. Ce inseamna asta?

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1% in august si de 1,4% in UE. Romania inflatie de 4,1%) si Ungaria 3,2%) au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Unele tari se chinuie sa faca inflatie, in vreme ce altele nu mai stiu cum s-o coboare. Acest 4,1% e mult sau e putin? Dar ce e la urma urmei inflatia? Discutiile abia de aici ar trebui sa porneasca. Si iata de ce.

Romania este din nou campioana la scumpiri. Cea mai mare inflatie din UE, pentru a opta luna la rand

Romania a avut din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand pentru a opta luna la rand din acest an cea mai mare rata a inflatiei dintre statele membre, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Eugen Tomac (PMP) prezinta datele EUROSTAT despre performanta Guvernului: Avem cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezinta, miercuri, datele Eurostat cu privire la performanta Guvernului Dancila. Datele arata ca avem cea mai mare inflatie din UE desi premierul Viorica Dancila si.

Rusia isi extinde flota de spargatoare de gheata, desi este deja cea mai mare din lume

Compania responsabila de dezvoltarea infrastructurii maritime si portuare din Rusia vrea sa isi intareasca pozitia in apele arctice cu inca noua spargatoare de gheata. in acest moment compania opereaza 36 de spargatoare de gheata, facand-o cea mai mare flota de acest fel din lume, potrivit Rosmorport, relateaza The Moscow Times.

Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila. Juratul de la Vocea Romaniei sufera si acum: Nu am apucat sa ne luam ramas bun!

Tudor Chirila si-a pierdut tatal in anul 1999 si nu a trecut inca peste aceasta drama. Juratul de la Vocea Romanei a rememorat momentele petrecute alaturi de parintele sau, de la care nu a apucat sa isi ia ramas bun inainte sa moara. Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila Ioan Chirila s-a stins .

VIDEO Oamenii de stiinta se pregatesc de cea mai mare expeditie organizata vreodata in zona Arcticii

Cercetatori din 19 state se pregatesc sa lanseze cea mai mare si mai complexa expeditie din zona Arcticii: o calatorie de un an prin gheata, in speranta ca aceasta va ajuta la imbunatatirea modelelor stiintifice care ne ajuta sa intelegem schimbarile climatice.

Cea mai mare expeditie arctica internationala, pe nava germana Polarstern, a luat startul si va dura un an, analizand efectele incalzirii globale si ale turismului de croaziera agresiv

La 20 septembrie 2019, vasul de cercetare german Polarstern Steaua Polara), porneste spre Polul Nord, din orasul norvegian Tromso. Este vorba de cea mai mare expeditie arctica care a avut loc vreodata, dupa cum apreciaza presa germana. Oamenii de stiinta doresc sa exploreze efectele schimbarilor climatice in Oceanul Arctic. Sase sute de persoane din 17 tari participa la aceasta mega-expeditie, numita MOSAiC, fata de care oamenii de stiinta au mari asteptari.

Cea mai mare greva globala pentru mediu are loc vineri. Milioane de protestatari cer masuri urgente pentru stoparea crizei climatice

Milioane de oameni de pe intreaga planeta urmeaza sa ceara vineri masuri urgente pentru stoparea crizei climatice, oprindu-si activitatea in salile de curs sau la locurile de munca in ceea ce se prefigureaza a fi cea mai mare greva globala pentru probleme de mediu.

CEA MAI MARE RETEA DE AGENTII DE TURISM DIN SUA INTRA PE PIATA DIN TARA NOASTRA Aerotravel a devenit partener al Travel Leaders

Agentia de turism cu capital exclusiv romanesc Aerotravel, specializata pe turismul de afaceri, a anuntat, ieri, incheierea unui parteneriat cu Travel Leaders, cea mai mare retea de agentii de turism din America de Nord.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )