Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta. continuă pe Adevărul

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon: Nu mai renunt! incerc mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa lupt pana la capat

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

Prima reactie a organizatorilor Neversea dupa ce o manea a rasunat la festival: Vorbim de un personaj excentric care socheaza prin ceea ce face VIDEO

Organizatorii Neveversea au oferit prima reactie dupa cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagra: maneaua lui Adrian Minune mixata de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )