Libnet.ro
UNICEF

13:00

S-a decis adversara Simonei Halep din turul secund de le China Open. Cu cine si de la ce ora va juca romanca

Adevărul Adevărul,
S-a decis adversara Simonei Halep din turul secund de le China Open. Cu cine si de la ce ora va juca romanca

Simona Halep va evolua luni in turul doi turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, in compania rusoaicei Ekaterina Alexandrova. continuă pe Adevărul

WTA Beijing: Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep in turul doi Partida va avea loc luni, in jurul orei 10:30

Simona Halep 6 WTA) va juca impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova 39 WTA), in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Rusoaica a invins-o in trei seturi pe americanca Bernarda Pera 81 WTA), venita din calificari, scor 5-7, 6-2, 6-4.

WTA Beijing: Rebecca Peterson (53 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, venita din calificari, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Cat de bogat este, de fapt, iubitul Simonei Halep. Adevarul despre averea lui Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep este un om potent din punct de vedere financiar, dar nu are nici pe departe banii pe care sportiva i-a facut din tenis. Dezvaluirea despre Toni Iuruc a fost facuta de fostul presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir. Simona si Toni sunt in China, unde fostul lider mondial participa .

Dumitru Dragomir, dezvaluiri despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep. A comparat averile celor doi

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit, la Digi Sport Matinal, despre iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, pe care spune ca l-a cunoscut personal.

Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implineste, vineri, 28 de ani, in care o felicita pentru parcursul din al 28-lea an de viata si spera ca in al 29-lea, cand va reveni alaturi de ea, sa fie un an si mai bun.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria de la China Open. Vesti proaste privind accidentarea de la spate

Simona Halep a invins-o, duminica, pe Rebecca Peterson 53 WTA), jucatoare venita din calificari, 6-1, 6-1, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

S-A TERMINAT! Dumitru Dragomir a dat cartile pe fata! Cine este, de fapt, iubitul Simonei Halep? Povestea a fost ascunsa

Simona Halep traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE ! VICTOR SLAV E iN STARE DE SOC! IMAGINI DE COSMAR GALERIE.

FOTO Rafael Nadal, mesaj in limba romana de ziua de nastere a Simonei Halep

Simona Halep a implinit 28 de ani, vineri, iar spaniolul Rafael Nadal nu a vrut sa rateze ocaziza de a-i transmite un mesaj de felicitare.

Darren Cahill, despre aniversarea Simonei Halep: Felicitari pentru un 28 minunat. Hai sa-l facem pe 29 mai bun!

Simona Halep 5 WTA) aniverseaza, astazi, 28 de ani. Momentul nu a trecut nemarcat de antrenorul sau, Darren Cahill, cu care tocmai s-a anuntat ca va relua colaborarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )