Libnet.ro
UNICEF

16:30

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Asa am trait Simona Halep - Cori Gauff in optimi la Wimbledon

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana la Wimbledon si a intalnit-o luni dupa 16:30, pe senzatia turneului, americanca de doar 15 ani Cori Gauff.

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )