Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc pentru un loc in finala de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4),.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Wimbledon: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep din semifinale 4-3 pentru ucraineana in confruntarile directe

Elina Svitolina Ucraina, favorita 8) si-a respectat statutul de favorita din partida disputata in sferturile competitiei de la Wimbledon, a invins-o pe Karolina Muchova Cehia, 68 WTA), scor 7-5, 6-4, si s-a calificat in penultimul act, unde o va intalni pe Simona Halep.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Wimbledon (7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang) Victoria jocului inteligent

Condusa cu 4-1 si nevoita sa salveze patru mingi de break, Simona Halep a reusit sa isi dea un restart si sa schimbe partitura tactica: a variat, a avut adancime in executii, a plimbat-o pe Shuai Zhang dintr-o parte in alta, iar revenirea a fost completa. De la 1-4, Halep a castigat mansa cu 7-64), in timp ce al doilea set a fost o demonstratie de tenis 6-1). Simona ajunge, dupa o pauza de cinci ani, in semifinale la Wimbledon, faza a Grand Slam-ului unde va da peste Elina Svitolina 8).

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi, la Wimbledon 2019. Adversara a starnit hohote de ras la conferinta de presa

Simona Halep va juca in sferturi, la Wimblebon, cu Shuai Zhang. Sportiva care concureaza cu romanca a facut o serie de declaratii despre meciul de azi in cadrul unei conferinte de presa care s-a terminat in hohote de ras. Simona Halep joaca in sferturi cu Shuai Zhang Simona Halep va juca in sferturi cu chienezoaica .

Simona Halep, despre meciul din semifinale: E o provocare mare pentru mine, dar il voi trata ca pe unul normal

Simona Halep a facut senzatie si la conferinta de presa de dupa partida din sferturile Grand Slam-ului de la Wimbledon. A venit destinsa la discutia cu jurnalistii, iar la intrebarea unui om de presa si-a permis si o mica gluma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )