Libnet.ro
UNICEF

00:06

WTA Beijing: Naomi Osaka, adversara lui Ashleigh Barty din finala Victorie categorica in fata lui Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Naomi Osaka, adversara lui Ashleigh Barty din finala Victorie categorica in fata lui Wozniacki

Naomi Osaka s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki Danemarca, 19 WTA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 25 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Naomi Osaka, in sferturi dupa o revenire spectaculoasa (6-4, 6-0 cu Alison Riske); Nipona a castigat 10 game-uri la rand

Condusa cu 4-2 in primul set, Naomi Osaka 4 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in partida cu Alison Riske SUA, 24 WTA). Japoneza a castigat zece game-uri consecutive, calificandu-se in sferturile turneului Premier Mandatory dupa o ora si 14 minute de joc, scor 6-4, 6-0.

WTA Beijing: Ashleigh Barty s-a calificat in finala, dupa ce Kiki Bertens a servit pentru castigarea partidei si a ratat o minge de meci in tiebreak

Ashleigh Barty este prima finalista a turneului Premier Mandatory de la Beijing, australianca eliminand-o pe Kiki Bertens in urma unui duel foarte echilibrat, in care olandeza a servit pentru castigarea partidei la 5-4 in decisiv si a ratat o minge de meci in tiebreak.

WTA Beijing: Ashleigh Barty, in semifinale - Meci de mare lupta cu Petra Kvitova

Ashleigh Barty este prima jucatoare care a obtinut calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing, australianca trecand dupa un meci de mare lupta de Petra Kvitova. Cu toate ca a pierdut primul set, liderul mondial a avut puterea sa revina si sa se impuna, scor 4-6, 6-4, 6-3.

WTA Beijing: Petra Kvitova si Ashleigh Barty au facut pasul spre sferturi

Petra Kvitova a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul de la Beijing Premier Mandatory) dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic 6-3, 6-3). in sferturi s-a calificat si liderul mondial: Ashleigh Barty a trecut de Saisai Zheng 6-3, 6-75), 6-2). Cele doua se vor duela pentru un loc in penultimul act al competitiei asiatice.

Liderului mondial ii merge de minune. Ashleigh Barty, in finala la Beijing

Australianca Ashleigh Barty, numarul 1 WTA, s-a calificat in finala turneului de tenis de la Beijing.

Naomi Osaka, despre Bianca Andreescu. Ce spune cea care sta in calea Biancai, in drumul spre semifinalele de la Beijing

Canadianca Bianca Andreescu 4 WTA) se va duela cu japoenza Naomi Osaka 6 WTA), in sferturile de finala de la Beijing. Partida va avea loc, vineri, nu mai devreme de ora 16:00.

Digisport: Naomi Osaka, declaratie surprinzatoare despre Bianca Andreescu: Am multe de invatat de la ea

Naomi Osaka 21 de ani) a vorbit despre Bianca Andreescu 19 ani), adversara sa din sferturile turneului de la Beijing. Japoneza a spus ca este foarte surprinsa de jocul sportivei de origine romana.

Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Beijing

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, liderul mondial, principala favorita, s-a calificat .

DigiSport: Sfaturile primite de Naomi Osaka de la tatal sau, in timpul partidei cu Bianca Andreescu

Naomi Osaka 21 de ani) a pierdut primul set al partidei cu Bianca Andrescu 19 ani), 7-5, din sferturile turneului de la Beijing. Dupa discursul tatalui sau, Osaka a revenit in joc si a castigat al doilea set cu 6-3.

WTA Beijing: Seria castigatoare, intrerupta la 16 - Bianca Andreescu, invinsa in sferturi de Naomi Osaka

Bianca a inceput perfect partida cu Naomi a condus cu 5-1), dar a castigat primul set cu ceva emotii 7-5). Mansa a doua i-a apartinut niponei 6-3). Desi a fost nevoita sa traverseze pasaje de meci dificile, Osaka a avut de fiecare data forta necesara sa revina, fostul lider mondial oprind seria castigatoare a Biancai la 16 victorii consecutive in circuitul WTA). Naomi s-a impus cu 6-4 in decisiv, la capatul unei partide epuizante de doua ore si 16 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )