Libnet.ro
UNICEF

15:30

Australian Open: Alexander Zverev, la prima semifinala de Grand Slam din cariera

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Alexander Zverev, la prima semifinala de Grand Slam din cariera

Alexander Zverev 7 ATP) si-a respectat statutul de favorit in fata lui Stan Wawrinka 15 ATP) si a obtinut calificarea in semifinale la Australian Open, cea mai buna performanta a carierei intr-un turneu de Grand Slam. Germanul s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4, 6-2, dupa doua ore si 19 minute de joc. continuă pe Hotnews

Australian Open: Este cunoscuta prima semifinala feminina

Ashleigh Barty 1 WTA) a facut pasul spre calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-66), 6-2, in meciul cu Petra Kvitova cap de serie numarul 7).

Simona Halep, singura care a invins-o pe Garbine Muguruza intr-o semifinala de Grand Slam - Marele duel va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 06:30

Garbine Muguruza a fost invinsa o singura data in semifinalele unui Grand Slam, infrangerea venind la editia din 2018 a Roland Garros-ului tocmai in fata Simonei Halep. Sigur ca povestea este alta acum, la fel suprafata de joc. De cealalta parte, Simo a ajuns de sapte ori pana acum in penultimul act al unui Grand Slam, palmaresul fiind 5 victorii si doua esecuri. Halep vs Muguruza din semifinalele de la Australian Open va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport, joi, de la ora 06:30.

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute.

Australian Open, turneul descatusarii pentru liderul noii generatii din ATP: va juca prima sa semifinala de Mare Slem

Alexander Zverev sparge gheata in turneele de Mare Slem cu o prima semifinala, la Australian Open. Tanarul jucator german, in varsta de 22 de ani, a reusit in sfarsit, la trei ani distanta de la explozia in circuit concretizata cu doua trofee in seria Masters 1000, sa isi demonstreze adevarata valoare si intr-unul dintre cele patru Grand Slam-uri, acolo unde, pana acum, avusese probleme sa se afirme.

Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Dominic Thiem il va infrunta pe Alexander Zverev, vineri, in ultima semifinala a tablourilor de simplu la Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in sferturi in fata liderului mondial, Rafael Nadal: 7-63), 7-64), 4-6, 7-66). Ibericul rateaza si in 2020 sansa unui al doilea titlu la Melbourne, dar si oportunitatea de a-l egala pe Roger Federer la numarul de trofee de Mare Slem castigate in cariera 20).

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Brad Gilbert, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, ambele aflate in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Darren Cahill, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 cu in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, aflate fiecare in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )