Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Dominic Thiem, adversarul lui Novak Djokovic in marea finala

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Dominic Thiem, adversarul lui Novak Djokovic in marea finala

Nu a avut tocmai cel mai bun inceput de meci partida cu Rafa Nadal a lasat urme adanci din punct de vedere fizic), dar si-a regasit ritmul pas cu pas. Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa o victorie in patru seturi, scor 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), contra lui Alexander Zverev. Duminica, austriacul va lupta cu trofeul pe masa contra unui jucator care se simte pe Rod Laver Arena precum in propria-i locuinta, Novak Djokovic. continuă pe Hotnews

Dominic Thiem, al doilea finalist de la Australian Open

Austriacul Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa un meci de patru seturi contra lui Alexander Zverev din Germania.

Dominic Thiem il elimina pe Rafael Nadal dupa un thriller de peste patru ore

Pentru prima data intr-un turneu de Mare Slem austriacul Dominic Thiem reuseste sa-l invinga pe Rafael Nadal, liderul mondial al momentului.

Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Dominic Thiem il va infrunta pe Alexander Zverev, vineri, in ultima semifinala a tablourilor de simplu la Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in sferturi in fata liderului mondial, Rafael Nadal: 7-63), 7-64), 4-6, 7-66). Ibericul rateaza si in 2020 sansa unui al doilea titlu la Melbourne, dar si oportunitatea de a-l egala pe Roger Federer la numarul de trofee de Mare Slem castigate in cariera 20).

Djokovici - Thiem, finala Australian Open 2020. Dominic se impune din nou in fata lui Zverev, intr-un meci important

Dominic Thiem a completat, vineri, finala masculina a editiei 2020 a Australian Open-ului. La fel cum s-a intamplat si in semifinalele Turneului Campionilor din 2019, austriacul l-a invins si pe Rod Laver Arena pe germanul Alexander Zverev, 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), urmand sa il infrunte, duminica, pe sarbul Novak Djokovici.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, pentru a opta oara in finala de la Melbourne (7-6(1), 6-4, 6-3 vs Roger Federer)

Roger Federer a inceput perfect meciul cu Novak Djokovic, a condus cu 4-1 in primul set, insa acesta a fost momentul in care sarbul a pornit cu adevarat motoarele si nu a mai putut fi oprit. Cu o defensiva de fier asa cum ne-a obisnuit), Nole l-a doborat putin cate putin pe Fedex elvetianul s-a resimtit in urma confruntarilor din tururile precedente) si s-a impus cu 7-61), 6-4, 6-3, dupa doua ore si 17 minute de joc. in marea finala de la Melbourne, Djoker-ul se va duela pentru a castiga al optulea titlu) cu invingatorul partidei dintre Alexander Zverev si Dominic Thiem.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Australian Open: Rafa Nadal, eliminat de austriacul Dominic Thiem

Tenismanul austriac Dominic Thiem s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Grand Slam de .

Rafael Nadal paraseste Australian Open din sferturi dupa ce a fost invins de Dominic Thiem intr-un meci foarte echilibrat

Liderul mondial Rafael Nadal a fost invins miercuri in sferturile de finala de la Australian Open dupa un meci maraton de peste ore impotriva austriacului Dominic Thiem. Desi s-a luptat mereu de la egal la egal.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Dominic Thiem: Sunt mandru ca am eliminat numarul 1 mondial. Rafa este inca o legenda

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit sa il invinga pentru prima oara pe Rafael Nadal 1 ATP) intr-un turneu de Grand Slam, in sferturile de la Australian Open. Austriacul a declarat ca este mandru de victoria sa in fata liderului mondial. Rafa este inca o legenda, a precizat Thiem.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )