Libnet.ro
UNICEF

21:15

Australian Open: Nadal, Medvedev, Thiem si Zverev, calificati in turul al treilea (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Nadal, Medvedev, Thiem si Zverev, calificati in turul al treilea (Rezultatele zilei)

Ziua de joi a fost una cu noroc pentru principalii favoriti de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open. Rafael Nadal 1), Daniil Medvedev 4), Dominic Thiem 5) sau Alexander Zverev 7) si-au asigurat, printre altii, calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Australian Open (m): Doi favoriti au parasit competitia din turul I (Rezultatele zilei)

Turneul de la Melbourne si-a incheiat si a doua zi de concurs, iar surprizele nu au intarziat sa apara. Doi dintre favoritii de pe tabloul masculin au parasit deja intrecerea din runda inaugurala. Felix Auger-Aliassime cap de serie numarul 20) a fost depasit de Ernests Gulbis, in timp ce Jo-Wilfried Tsonga a abandonat in momentul in care era condus cu 2-1 la seturi de Alexei Popyrin. Nu au avut probleme Rafael Nadal, Dominic Thiem, Gael Monfils, Nick Kyrgios si Stan Wawrinka.

Australian Open: Roger Federer, calificare facila in turul al treilea

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat fara probleme in turul al treile.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Verdasco fixeaza tinta pe Zverev, dupa ce a invins deja un favorit la Australian Open. CV-ul care promite un super-meci

Incepand cu 2013, Fernando Verdasco a reusit sa se infrupte din lista cu capi de serie la turneele de Mare Slem an de an, fara exceptie. Joi, spaniolul si-a facut norma anuala: cu 41 de lovituri castigatoare, l-a invins pe favoritul 26, Nikoloz Basilashvili, 4-6, 7-65), 6-4, 6-4, asigurandu-si un loc in turul trei la Australian Open.

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Australian Open, ziua a 4-a. Bilant fain al primelor 10 favorite, ce au facut in decisiv Wawrinka si Thiem + circ a la Kyrgios

Australian Open si-a stabilit tablourile complete pentru saisprezecimi la simplu feminin si masculin. Au fost probleme, joi, pe terenurile exterioare, startul fiind intarziat din cauza acumularii apei si a prafului, de peste noapte. 16 meciuri de dublu au fost amanate, dar, la simplu, suntem in grafic. Cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta toate reperele si rezultatele zilei a 4-a de la Melbourne.

Rafael Nadal paseste apasat la debutul la Australian Open: E un start pozitiv

Liderul mondial Rafael Nadal a castigat net meciul de debut la Australian Open 2020, 6-3, 6-2, 6-0 in fata bolivianului Hugo Dellien 73 ATP). Chiar daca a stat pe teren peste doua ore, ibericul, campion la Melbourne in 2009 si finalistul editiei precedente, s-a declarat multumit de evolutia sa in fata unui adversar care a scris istorie pentru tara sa, fiind primul reprezentant al Boliviei pe tabloul principal la Openul Vesel.

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )