Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motivul incredibil pentru care un consilier de la Red Bull a vrut sa-si infecteze pilotii cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Motivul incredibil pentru care un consilier de la Red Bull a vrut sa-si infecteze pilotii cu coronavirus

Helmut Marko, influentul consilier al patronului echipei austriece de Formula 1 Red Bull, miliardarul Dietrich Mateschitz, a vrut sa infiinteze o tabara cu coronavirus in care sa-si infecteze pilotii, in scopul de a-i imuniza. Din fericire, managerii echipei pentru care concureaza olandezul Max Verstappen, 22 de ani, si thailandezul Alexander Albon, 24 de ani, au respins periculoasa idee. continuă pe Hotnews

Oficial de la Red Bull Racing a vrut sa-i infecteze intentionat pe pilotii echipei in scopul imunizarii

Helmut Marko, unul dintre oamenii de prim plan al echipei Red Bull din Formula 1 a venit cu o controversata idee.

Andreea Balan a anuntat public motivul pentru care George Burcea a parasit-o. VIDEO

Nu ai cum sa salvezi sau sa mai lupti pentru cineva care nu mai vrea sa fie acolo, si-a inceput argumentatia Andreea Balan, pe Youtube. Motivul pentru care George Burcea a parasit-o pe Andreea Balan in acest momente, Andreea Balan trece printr-o perioada dificila, dar incearca sa fie puternica pentru fetitele ei si sa depaseasca .

Lista activitatilor pentru care ai voie sa iesi si sa te duci la orice distanta de casa

Intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 3 aduce o serie de restrictii de circulatie pe care oamenii sunt obligati sa le respecte. in caz contrar amenzile pot ajunge si la 5 000 de lei. Totusi, sunt si activitati care sunt permise in afara perimetrului locuintei fiecarui om. Astfel, daca sportul si plimbatul animalelor domestice pot .

Motivul bizar pentru care autoritatile de la Mioveni pregatesc pentru COVID-19 vechiul corp al spitalului, desi exista altul nou

Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, a anuntat, luni, ca vechiul corp al Spitalului Orasenesc este pregatit pentru a putea primi si trata persoane care prezinta simptomele imbolnavirii cu coronavirus, chiar daca exista o cladire noua.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )