Libnet.ro
UNICEF

14:01

Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Adevărul Adevărul,
Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Dominic Thiem il va infrunta pe Alexander Zverev, vineri, in ultima semifinala a tablourilor de simplu la Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in sferturi in fata liderului mondial, Rafael Nadal: 7-63), 7-64), 4-6, 7-66). Ibericul rateaza si in 2020 sansa unui al doilea titlu la Melbourne, dar si oportunitatea de a-l egala pe Roger Federer la numarul de trofee de Mare Slem castigate in cariera 20). continuă pe Adevărul

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Nadal, victorie dramatica la Australian Open: Avem sferturile turneului atat la baieti, cat si la fete

Rafael Nadal 1 ATP) ramane in cursa pentru a castiga Australian Open pentru a doua oara in cariera, dupa triumful din 2009.

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute.

CORESPONDENTA DE LA AUSTRALIAN OPEN Pe cine poate bucura 4 000 000 de dolari

In prima saptamana de concurs am trecut prin ploi, furtuna si caldura de 38 de grade, fenomene meteorologice care au creat probleme organizatorilor, insa fraternitatea tenisului a facut ca acest impediment climatic sa nu poata fi pus in balanta cu beneficiile stingerii focurilor prin interventia naturii. in acest context, jucatoarea australiana Ashley Barty, numarul unu mondial, a fost intrebata intr-o conferinta de presa daca nu ar fi un cadou frumos adus natiunii, dupa dezastruoasele focuri, victoria de la aceasta editie a Australian Open.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Rafael Nadal paraseste Australian Open din sferturi dupa ce a fost invins de Dominic Thiem intr-un meci foarte echilibrat

Liderul mondial Rafael Nadal a fost invins miercuri in sferturile de finala de la Australian Open dupa un meci maraton de peste ore impotriva austriacului Dominic Thiem. Desi s-a luptat mereu de la egal la egal.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Australian Open: Anastasia Pavlyuchenkova, in sferturi dupa un meci de mare lupta cu Angelique Kerber

Anastasia Pavlyuchenkova 30 WTA) este ultima jucatoare calificata in sferturile turneului de la Australian Open. Rusoaica de 28 de ani a invins-o dupa o lupta crancena pe Angelique Kerber 18 WTA), campioana editiei din 2016 a Grand Slam-ului de la Melbourne, scor 6-75), 7-64), 6-2.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )