Libnet.ro
UNICEF

15:15

Suedia, dispusa sa gazduiasca meciurile de la Euro 2020 care ar trebui sa se joace in Romania

B1 B1,
Suedia, dispusa sa gazduiasca meciurile de la Euro 2020 care ar trebui sa se joace in Romania

Jurnalistii din Suedia au sugerat ca UEFA s-a ia Romaniei dreptul de a organiza meciuri de la EURO 2020 si sa-l acorde Suediei din cauza unor presupuse scandari rasiste la adresa jucatorului Alexander Isak,. continuă pe B1

Spania - Romania, preliminarii EURO 2020: Un numar record de romani vor sustine nationala in deplasarea de la Madrid

In ciuda ratarii calificarii directe la EURO 2020 dupa infrangerea de vineri cu Suedia, Romania va avea parte de un numar record de fani care va sustine nationala lui contra la meciul de luni seara impotriva.

Tara Galilor, a 20-a echipa calificata la EURO 2020

Dupa meciurile de marti seara, ultimele din preliminariile EURO 2020, se cunoaste a 20-a si ultima echipa ajunsa la turneul final in urma calificarilor clasice.

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Euro 2020: Componenta urnelor la tragerea la sorti de la Bucuresti

LEquipe a prezentat componenta urnelor tragerii la sorti a grupelor turneului final al Campionatului European din 2020, inaintea ultimelor meciuri ale preliminariilor, care vor avea loc marti. Tragerea la sorti a grupelor Euro-2020 va avea loc la 30 noiembrie, la Bucuresti.

Euro 2020, preliminarii: Elvetia si Danemarca, la turneul final Italia a incheiat campania cu maximum de puncte (9-1 vs Armenia) - Rezultatele serii

Grupa D avea ambele locuri pentru Euro-2020 inca disponibile inaintea ultimelor meciuri, care au avut loc luni. Danemarca si Elvetia si-au fructificat sansele avute si au obtinut biletele la turneul final, ridicand la 19 numarul echipelor calificate. Pentru ultimul loc din preliminarii vor lupta, marti, Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, in Grupa E.

Mircea Lucescu, dupa calificarea Turciei la Euro 2020: ii felicit, dar nu merit si eu niste multumiri?

Mircea Lucescu a vorbit, intr-un interviu pentru publicatia Fanatik din Turcia, despre calificarea nationalei conduse de Senol Gunes la Euro 2020. Tehnicianul roman a felicitat performanta echipei, dar considera ca merita si el multumiri pentru faptul ca a fost cel care a turnat fundatia acestei formatii stralucitoare, inainte de a fi demis de la carma Semilunei in februarie 2019.

Ultima necunoscuta in preliminariile EURO 2020. Lupta in trei pentru un loc la turneul final

Ziua de marti programeaza ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020, insa toata atentia va fi captata de meciul dintre Tara Galilor si Ungaria.

Urnele pentru tragerea la sorti a EURO 2020

Bucurestiul va gazdui pe 30 noiembrie la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Euro 2020, preliminarii: Ultima echipa calificata se decide marti - Programul meciurilor

Se cunosc 19 dintre cele 20 de echipe care merg la Euro 2020, inaintea ultimelor meciuri din grupele preliminarii. Ultima echipa calificata la turneul final de vara viitoare va fi decisa marti, dintre Ungaria, Tara Galilor si Slovacia, toate candidate la locul al doilea din Grupa E.

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )