Libnet.ro
UNICEF

14:30

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, in semifinale dupa ce l-a invins pe Daniil Medvedev; Rafael Nadal, eliminat

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Alexander Zverev, in semifinale dupa ce l-a invins pe Daniil Medvedev; Rafael Nadal, eliminat

Alexander Zverev 7 ATP), campionul en-titre, este ultimul jucator calificat in semifinale la Turneul Campionilor. Germanul l-a invins pe rusul Daniil Medvedev 4 ATP), in ultimul meci din grupa Andre Agassi, scor 6-4, 7-64). in urma acestui rezultat, Rafael Nadal, liderul mondial, este eliminat din competitie. continuă pe Hotnews

Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Jucatorul german Alexander Zverev se afla in mijlocul unei polemici, dupa ce a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas de miercuri seara.

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, in semifinale dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic - Meci intens, decis la tiebreak

Venit dupa o victorie in fata lui Roger Federer, Dominic Thiem a facut inca un meci extraordinar, l-a invins in trei seturi pe Novak Djokovic: 5)6-7, 6-3, 7-65), si s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor. Partida disputata in O2 Arena Londra) a durat doua ore si 50 de minute. De cealalta parte, Nole si Fedex se vor duela pentru a 49-a oara pentru a decide al doilea jucator care trece de Grupa Bjorn Borg.

Turneul Campionilor: Roger Federer, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Novak Djokovic

Roger Federer 3 ATP) si-a asigurat prezenta in semifinalele Turneului Campionilor pentru a 16-a oara in cariera. Campionul elvetian a avut un plan bine pus la punct si a obtinut o victorie clara in fata lui Novak Djokovic 2 ATP), care nu s-a ridicat la nivelul asteptat. A fost 6-4, 6-3 pentru Federer, dupa o ora si 14 minute de joc.

Turneul Campionilor: Victorie pentru Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva favoritilor numarul unu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cap de serie numarul sase) au reusit prima victorie de la Turneul Campionilor, cei doi trecand dupa un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal Robert Farah Columbia, favoriti unu).

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie categorica in fata lui Alexander Zverev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. Grecul, aflat la prima participare, este singurul jucator care inca nu a pierdut vreun set la competitia din Londra, dupa doua meciuri disputate.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal ramane in cursa pentru semifinale - Victorie in trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal l-a invins in trei seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-74), 6-4, 7-5, si pastreaza in continuare sanse pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor. Ibericul asteapta insa un ajutor din partea lui Daniil Medvedev, care trebuie sa il invinga in ultimul meci al grupei pe Alexander Zverev.

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

Turneul Campionilor: O victorie cu Tsitsipas nu e suficienta - Rafael Nadal, la mana rezultatelor

Vineri vor avea loc ultimele meciuri ale Grupei Andre Agassi de la Turneul Campionilor, iar calculele spun ca Rafael Nadal nu este nici pe departe sigur de calificare nici macar in cazul unei victorii cu Stefanos Tsitsipas. Ibericul are nevoie de ajutorul lui Daniil Medvedev: rusul trebuie sa-l invinga pe Alexander Zverev.

Turneul Campionilor: Cabal si Farah, victorie in grupa lui Tecau si Rojer - Cum arata clasamentul

Perechea Juan Sebastian Cabal Robert Farah, cap de serie numarul 1, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor si ramane in cursa pentru semifinale. Cei doi columbieni au invins echipa germana Kevin Krawietz Andreas Mies, scor 7-67), 6-2.

Dominic Thiem, primul calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac Dominic Thiem a obtinut, marti seara, calificarea in careul de asi la Turneul Campionilor de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )