Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal ramane in cursa pentru semifinale - Victorie in trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal ramane in cursa pentru semifinale - Victorie in trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal l-a invins in trei seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-74), 6-4, 7-5, si pastreaza in continuare sanse pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor. Ibericul asteapta insa un ajutor din partea lui Daniil Medvedev, care trebuie sa il invinga in ultimul meci al grupei pe Alexander Zverev. continuă pe Hotnews

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal il invinge pe Daniil Medvedev desi a fost condus cu 5-1 in decisiv

Rafael Nadal era cu un picior si jumatate in afara Turneului Campionilor, ibericul fiind la un moment dat condus cu 5-1 in setul decisiv de Daniil Medvedev. Pas cu pas, minge cu minge, Rafa a luptat si a revenit incredibil in partida, liderul mondial reusind sa se impuna dramatic in tiebreak 7-4). De doua ore si 47 de minute a avut nevoie Nadal pentru a se impune: 6-73), 6-3, 7-64).

Inca o surpriza la Turneul Campionilor. Rafael Nadal pierde si el in primul meci

Liderul mondial Rafael Nadal a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Rafa Nadal l-a invins pe rusul Daniil Medvedev

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, numarul 1 mondial si principal favorit, l-a invins in trei .

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor. S-a incheiat lupta pentru primul loc mondial!

In cel mai asteptat meci al fazei grupelor la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic in doua seturi.

Rafael Nadal, reactie ciudata cand a fost intrebat despre nunta lui: Chiar nu conteaza

De parca nu ar fi fost de ajuns infrangerea suferita in fata lui Alexander Zverev in primul meci de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal a avut parte de un nou moment delicat la conferinta de presa.

Turneul Campionilor: Cabal si Farah, victorie in grupa lui Tecau si Rojer - Cum arata clasamentul

Perechea Juan Sebastian Cabal Robert Farah, cap de serie numarul 1, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor si ramane in cursa pentru semifinale. Cei doi columbieni au invins echipa germana Kevin Krawietz Andreas Mies, scor 7-67), 6-2.

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie cu Matteo Berrettini

Roger Federer ramane in cursa pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa ce a trecut, scor 7-62), 6-3, de Matteo Berrettini. Dupa un prim set castigat cu dificultate in tiebreak, elvetianul a reusit break-ul in al doilea si a facut lucrurile sa para mai usoare. De cealalta parte, italianul a fost eliminat din competitie dupa ce a suferit a doua infrangere fara set castigat.

Roger Federer bifeaza prima victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a revenit pe prima treaptaa circuitului masculin de tenis dupa ce a castigat, dramatic, meciul din Turneul Campionilor jucat cu rusul Daniil Medvedev locul 4 ATP). Rafael.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )