Libnet.ro
UNICEF

10:45

CSM Bucuresti si-a demis antrenorul

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti si-a demis antrenorul

In urma rezultatelor sub asteptari din acest inceput de sezon, CSM Bucuresti a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul suedez Magnus Johansson. continuă pe Online Sport

Magnus Johansson, demis de la CSM Bucuresti

Magnus Johannson 48 de ani), antrenorul suedez al CSM Bucuresti, a fost demis catre conducere. Doua infrangeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Ramnicu Valcea in campionat) si cu Bietigheim ?.

SOC la CSM Bucuresti, dupa infrangerea din Liga Campionilor: Antrenorul Magnus Johansson a fost DAT AFARA! Cine va conduce echipa

Cutremur la CSM Bucuresti! Antrenorul suedez Magnus Johansson 48 de ani) a fost demis de pe banca tehnica a clubului de handbal. Doua infrangeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Ramnicu.

CUTREMUR la CSM Bucuresti, dupa infrangerea umilitoare din Liga Campionilor. Se cere schimbarea antrenorilor: Nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem vointa

Dupa ce a fost invinsa categoric de SCM Ramnicu Valcea, CSM Bucuresti a pierdut si meciul cu Bietigheimdin Liga Campionilor, scor 28-30, fapt ce ar putea duce la schimbarea antrenorului. intr-o postare p.

CSM Bucuresti, pe un butoi de pulbere: ce masuri se asteapta dupa esecul din Liga Campionilor

La cateva zile dupace a pierdut cu Valcea in campionat, CSM Bucuresti a fost invinsa si in Liga Campionilor de Bietigheim, din Germania.

CSM Bucuresti invinsa in Liga Campionilor

Campioana Romaniei CSM Bucuresti merge din rau in mai rau si presedintele Gabriela Szabo anunta posibile schimbari pe banca tehnica.

Rezultat rusinos pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a fost invinsa de echipa germana SG BBM Bietigheim cu scorul de 30-28 16-12), duminica seara, la Ludwigsburg, intr-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Uluitor: CSM Bucuresti pierde in Liga Campionilor cu Bietigheim. Urmeaza o noua schimbare de antrenor?

Dupa inca un meci foarte prost, CSM Bucuresti a pierdut in Liga Campionilor cu 30-28 pe terenul echipei germane Bietigheim.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )