Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Antena3 Antena3,
Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,. continuă pe Antena3

Lifturile vechi din Romania sunt capcane mortale. Un barbat din Bucuresti a cazut in gol de la etajul patru

Un accident socant a avut loc intr-un bloc din Capitala. Un barbat a cazut in gol cu liftul vechi de 35 de ani. Putea fi o tragedie. Ascensorul aproape ca a fost demontat pentru piese vechi. Dar nimeni nu a.

NUNTA ANULUI in televiziunea din ROMANIA! O celebra prezentatoare TV s-a CASATORIT in SECRET! Incredibil cine este MIRELE

Jurnalista Ioana Cirstea, prezentatoare la Romania TV, s-a casatorit cu logodnicul ei, Lucian. Evenimentul a avut loc la Dej, iar alaturi le-au fost 200 de invitati, rude si prieteni apropiati. Slujba.

Comuna din Romania care va avea aeroport

In comuna Budesti din Valcea, primarul vrea sa construiasca un aeroport ca sa atraga si mai multi oameni de afaceri si, implicit, mai multi bani la buget. Pentru acest proiect ambitios a gasit sprijin.

Imagini socante surprinse in fata unui spital din Romania. Un barbat se taraste in genunchi pe strada, dupa ce a fost externat - VIDEO

Un barbat a fost surprins in timp ce se taraste pe asfalt in fata Spitalului Judetean din Calarasi. Barbatul a fost adus in fata spitalului cu uncarucior cu rotile si a fost lasat langa o.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

15 cetateni irakieni intentionau sa iasa ilegal din Romania, ascunsi in interiorul unei autoutilitare

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II Csanadpalota, judetul Arad, au descoperit, ascunsi in interiorul unei autoutilitare,15 cetateni irakieni, solicitanti de azil.

Cati bani castiga intr-o secunda marile companii din Romania, precum Petrom sau Dacia

Intr-o singura secunda companiile din top zecedupa cifra de afaceri realizeaza profituri de 2 pana la 76 de lei si realizeaza cifre de afaceri ce incep cu 200 de lei si ajung la 733 de lei. Cea mai.

Un autobuz dintr-un mare oras din Romania s-a rupt in jumatate in plina strada

Un autobuz al TCE din Ploiesti care circula pe traseul 5 s-a rupt pur si simplu de la jumatate. Incidentul s-a produs intre statiile Neajlov si Tanin, pe sensul spre Spitalul Judetean, scrie.

Un cunoscut politician din Romania a fost gasit mort in casa

Potrivit unei informatii de ultim moment, fostul subprefect de Buzau Sorin Gheorghe a incetat din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 44 de ani, scrie reporterbuzoian. ro. Conform primelor.

Efectul WLTP pe piata din Romania: inmatricularile de masini noi in luna septembrie au scazut cu peste 73%

Romanii au inmatriculat 2. 771 de masini noi in luna septembrie, in scadere cu 73,4% fata de perioada similara din 2017. Motivul principal il reprezinta trecerea la noul ciclu de testare WLTP. Totodata, volumul masinilor second-hand continua sa scada,.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )