Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lovitura pentru Serena Williams! Ce au decis organizatorii turneului de la Wimbledon in privinta americancei

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Serena Williams! Ce au decis organizatorii turneului de la Wimbledon in privinta americancei

Serena Williams va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care se va desfasura in perioada 2-16 iulie. continuă pe Adevărul

Dominika Cibulkova mpotriva ideii ca Serena Williams sa fie cap de serie la Wimbledon: Ar fi nedrept. mi voi pierde locul pe care ar fi trebuit sa-l am

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Dominika Cibulkova ar fi ultima dintre favoritele turneului de la Wimbledon, daca organizatorii nu o vor include pe Serena Williams locul 183 WTA) pe lista capilor de serie. Cred ca ar fi nedrept. Daca ea va fi pusa in fata mea, imi voi pierde locul pe care ar fi trebuit sa-l am, a declarat jucatoarea din Slovacia.

Organizatorii turneului de la Wimbledon aleg traditia in dauna televiziunilor si a spectatorilor: Finala masculina, in acelasi timp cu finala Campionatului Mondial de fotbal!

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anuntat ca nu vor schimba traditia, iar finala turneului de la baieti va avea loc tot duminica de la ora locala 14 in ciuda riscului de a se suprapune cu.

Wimbledon: Serena Williams, pe lista capilor de serie; Simona Halep, principala favorita

Organizatorii turneului de la Wimbledon au desemnat-o pe Serena Williams cap de serie numarul 25, desi jucatoarea americana ocupa in acest moment locul 183 WTA. Ei au tinunt cont de faptul ca Williams a castigat de sapte ori trofeul la All England Club si ca a revenit in circuit dupa o perioada de pauza, dupa ce a nascut.

Serena Williams, cap de serie la Wimbledon. Explicatia oficiala a organizatorilor

Organizatorii turneului de la Wimbledon i-au acordat Serenei Williams statutul de cap de serie la turneul care incepe in 2 iulie.

Wimbledon: Organizatorii stabilesc saptamna viitoare lista capilor de serie - Se discuta varianta ca Serena Williams sa fie printre favorite

Organizatorii stabilesc, marti, lista capilor de serie la turneul de la Wimbledon, in discutie fiind, pe tabloul feminin, posibilitatea ca americanca Serena Williams, de sapte ori castigatoare pe iarba londoneza, dar acum pe locul 183 WTA, sa se numere printre favorite, informeaza BBC.

Reactie anti-Serena Williams. De ce sa primeasca acest favor? Daca a nascut nu inseamna ca s-a accidentat

Serena Williams ar putea primi statutul de cap de serie numarul 1 la urmatorul Grand Slam, cel de la Wimbledon, care incepe saptamana viitoare.

Lovitura pentru statul roman! A fost CONDAMNAT la CEDO pentru arestarea si amendarea unui jurnalist

Lovitura pentru statul roman, dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca arestarea si amendarea in 2016 a jurnalistului roman Marian Girleanu, au incalcatlibertatea de.

Lovitura pentru PNL inaintea motiunii: Un important senator liberal trece in tabara lui Dragnea (surse)

Lovitura pentru PNL inaintea motiunii de cenzura depusa la adrsea Guvernului Dancila. Potrivit stirirpsurse. ro, senatorul liberal Mircea Siminica a decis sa paraseasca PNL si sa treaca la.

Lovitura pentru PNL inaintea motiunii: Un important senator liberal trece in tabara lui Dragnea

Lovitura pentru PNL inaintea motiunii de cenzura depusa la adrsea Guvernului Dancila. Potrivit stirirpsurse. ro, senatorul liberal Mircea Siminica a decis sa paraseasca PNL si sa treaca la.

Lovitura pentru Casa Ragala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu

Lovitura pentru Casa Regala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu pentru a se casatori cu un om simplu din popor. Agentia Casei imperiale a anuntat joi ca a treia si cea mai tanara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )