Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, victorie intr-o ora si trei minute in fata americancei Taylor Townsend, in turul doi la Miami Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, victorie intr-o ora si trei minute in fata americancei Taylor Townsend, in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si favorita 2, s-a calificat in turul trei al turneului Miami Open, impunandu-se cu scorul de 6-1, 6-3, intr-o ora si trei minute, in fata americancei Taylor Townsend, locul 96 mondial, sportiva care a venit din calificari. continuă pe Adevărul

Simona Halep, victorie la proba de dublu de la Miami

Simona Halep si Julia Goerges au avut parte de victoria mult dorita la proba de dublu din Miami, cu scorul 4-6, 6-1, 10-6. Cele doua le-au invins, in doar o ora si 15 minute, pe Timea Babos si Kristina .

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

WTA Miami: Simona Halep si Julia Goerges, victorie in fata unei echipe puternice la dublu (4-6, 6-1, 10-6 vs Timea Babos si Kristina Mladenovic)

Simona Halep si Julia Goerges au produs surpriza primului tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, invingand echipa favorita nr. 2, formata din Timea Babos si Kristina Mladenovic Ungaria/Franta), scor 4-6, 6-1, 10-6. Meciul a durat o ora si 15 minute.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Simona Halep a declarat ca meciul disputat in turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun facut de ea in acest sezon, informeaza wtatennis. com. Romanca o va intalni in turul trei pe Polona Hercog 93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi 112 mondial), scor 7-64), 6-4.

Simona Halep, calificata fara probleme in turul al treilea la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, in timp ce.

Simona Halep: Ma simt batrana! Cand vad fete de 17 ani, incep sa ma simt batrana si nu imi place

Simona Halep, numarul trei mondial, apreciaza ca Bianca Andreescu, noua vedeta a tenisului feminin, are un viitor frumos, dupa ce jucatoarea canadiana de origine romana a castigat titlul la Indian.

Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Simona Halep abordeaza turneul de la Miami din postura de numar 3 in clasamentul WTA. Constanteanca are un nou antrenor, pe Daniel Dobre, alaturi de care a mai lucrat in trecut. Cariera sportivei a fost cladita, de-a lungul timpului, de mai multi antrenori, iar Simona a ajuns sa castige 18 turnee WTA pana la varsta [] .

Simona Halep confirma ca are antrenor cu norma intreaga. De cand lucreaza cu Daniel Dobre

Simona Halep a confirmat pentru presa americana ca incepe colaborarea cu Daniel Dobre. Cu noul sau antrenor va incepe sa lucreze la turneul din Miami. Initial, anuntul a fost facut de un cunoscut jurnalist Ben Rothenberg, care a scris pe Twitter: Simona Halep a confirmat ca si-a angajat un nou antrenor cu norma intreaga: Daniel [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )