Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victorie! Simona Halep castiga Rogers Cup, la Montreal, dupa o finala epocala cu americanca Sloane Stephens

Adevărul Adevărul,
Victorie! Simona Halep castiga Rogers Cup, la Montreal, dupa o finala epocala cu americanca Sloane Stephens

Simona Halep a triumfat din nou la Montreal, unde castigat trofeul, la capatul unui meci fabulos contra americancei Sloane Stephens. continuă pe Adevărul

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

Ce spune Simona Halep despre urmatoarea ei adversara de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal, unde o va intalni pe frantuzoaica Caroline Garcia, numarul 6 WTA.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, de la ora 20. 30, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

LIVE TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

Simona Halep, suparata dupa ultimul meci de la Montreal! A lansat o serie de critici la adresa conducerii WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut si de Caroline Garcia, din Franta, scor 7-5, 6-1.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

Mesajul viral anti-PSD, scandat in timpul finalei de la Montral dintre Simona Halep si Sloane Stephens

Simona Halep, locul 1 WTA, joaca duminica seara finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. in primul set, cand scorul era 1-1, un fan prezent in trubu.

LiveText Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 3-2

Calificata in a cincea sa finala de simplu din acest an, Simona Halep se afla in fata celui de-al treilea trofeu. in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, liderul mondial se va duela cu americanca Sloane Stephens 3 WTA), pe care a invins-o ultima data in finala de la Roland Garros. Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2484 seconds )