Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO WTA Miami: Bianca Andreescu a ajuns la 30 de victorii in acest sezon (6-3, 6-3 cu Sofia Kenin) - Posibil duel cu Angelique Kerber in turul trei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Bianca Andreescu a ajuns la 30 de victorii in acest sezon (6-3, 6-3 cu Sofia Kenin) - Posibil duel cu Angelique Kerber in turul trei

Bianca Andreescu 24 WTA) este de neoprit si la Miami, acolo unde a invins-o in turul al doilea pe Sofia Kenin 34 WTA), cap de serie 32, scor 6-3, 6-3, luandu-si astfel revansa in fata americancei. Kenin este ultima jucatoare care a invins-o pe Andreescu in acest sezon, in semifinale la Acapulco. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Bianca Andreescu si Venus Williams, calificate in turul al doilea; Kvitova, Bertens si Barty, in runda a treia; Madison Keys, eliminata (Rezultate complete)

Programul de joi de la Miami a fost unul extrem de incarcat, dupa ce ploaia le-a dat planurile peste cap organizatorilor in zilele anterioare. Au trecut de runda inaugurala jucatoare precum Bianca Andreescu, Venus Williams sau Johanna Konta. in meciurile disputate in turul al doilea, Petra Kvitova, Kiki Bertens sau Ashleigh Barty si-au respectat din plin statutul de favorite si au obtinut victorii lejere. Prima jucatoare din randul capilor de serie care a parasit competitia este Madison Keys.

VIDEO WTA Miami: Naomi Osaka, debut cu victorie - Yanina Wickmayer i-a pus probleme liderului mondial in setul al doilea

Naomi Osaka 1 WTA) a avut parte de un debut destul de dificil la turneul Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in trei seturi pe belgianca Yanina Wickmayer 141 WTA), venita din calificari. Desfasurarea scorului a fost una ciudata. Nipona nu i-a lasat nicio sansa adversarei in primul set 6-0), insa Wickmayer s-a eliberat de presiune in actul secund si s-a impus la tie-break 7-3). in decisiv, belgianca n-a mai avut insa resursele necesare, liderul mondial a cedat un singur game si obtinut calificarea in turul al treilea, scor 6-0, 6-73), 6-1.

VIDEO WTA Miami: Debut cu victorie pentru Victoria Azarenka (succes in trei seturi cu Dominika Cibulkova)

Victoria Azarenka a avut parte de un debut fericit la turneul de la Miami, fostul lider mondial trecand in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4, de Dominika Cibulkova. Meciul a avut loc pe Hard Rock Stadium arena centrala a competitiei de categorie Premier Mandatory).

WTA Miami: Ploaia, marele dusman al organizatorilor - Meciul Bianca Andreescu vs Irina Begu, amanat pentru joi seara

Ploaia a dat din nou peste cap planurile organizatorilor de la Miami, partida dintre Bianca Andreescu si Irina Camelia Begu de pe Hard Rock Stadium) fiind amanata pentru joi seara.

Bianca Andreescu, inaintea debutului la Miami: Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa ma concentrez pe jocul meu

Bianca Andreescu va debuta la Miami Open in noaptea de miercuri spre joi, impotriva Irinei Begu. Dupa triumful de la Indian Wells, jucatoarea canadiana de origine romana se arata preocupata mai mult de jocul sau si nu de adversare, precizand ca este din ce in ce mai increzatoare in meciurile contra jucatoarelor de top. Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa nu incerc sa ma concentrez pe adversara, ci pe jocul meu', a spus numarul 24 WTA.

Bianca Andreescu: Am luptat cat am putut si sunt foarte mandra de mine

Bianca Andreescu a reusit sa faca din nou un meci mare. in primul tur al turneului de la Miami, jucatoarea din Canada, de origine romana, a intors rezultatul fantastic si s-a impus iar in fata Irinei Begu, potrivit Mediafax. VIDEO Irina Begu, eliminata dramatic de la Miami - A condus cu 1-0 la seturi, 5-1 in al doilea si a ratat si o minge de meci in confruntarea cu Bianca Andreescu.

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

LIVE Begu - Andreescu in primul tur la Miami Open (joi, 1:30)

In aceasta noapte de la 1:30 transmitem live text partida dintre Irina Begu si Bianca Andreescu din primul tur la Miami Open.

Organizatorii turneului de la Miami au anuntat ora meciului Irina Begu - Bianca Andreescu

Intalnirea dintre Irina Begu si Bianca Andreescu, in primul tur de la Miami, va incepe de la ora 20:00 si va putea fi urmarit[ in direct pe Digi Sport 2!.

De ce nu s-a mai jucat meciul Bianca Andreescu si Irina Begu, programat in aceasta noapte la Miami

Irina Begu si Bianca Andreescu trebuiau sa se intalneasca in runda inaugurala a turneului de la Miami, meciul fiind programat in aceasta noapte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3328 seconds )