Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ilie Nastase condamna lozincile anti-PSD din finala de la Rogers Cup: E un cuvant urat si era un meci de fete. Incidentul nu avea de a face cu finala

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase condamna lozincile anti-PSD din finala de la Rogers Cup: E un cuvant urat si era un meci de fete. Incidentul nu avea de a face cu finala

Ilie Nastase a fost impresionat de evolutia Simonei Halep la Rogers Cup. Fostul lider mondial a comentat prestatia Simonei din finala cu Stephens, dar nu a evitat sa vorbeasca despre momentele in care s-au scandat. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, un nou atac la adresa Serenei Williams: Nu o sa mai fie niciodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Ilie Nastase continua razboiul de la distanta cu Serena Williams. De aceasta data, primul numaru 1 ATP din istorie a comentat afirmatia facuta de Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei din Statele Unite.

Ilie Nastase, dezlantuit: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca nu crede ca Serena Williams va mai reveni vreodata in fruntea clasamentului WTA.

Ilie Nastase, despre Serena Williams: Daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem?

Ilie Nastase a laudat-o pe Simona Halep pentru succesul de la Montreal. Cu aceasta ocazie, el a spus ca nu crede ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1 mondial pentru ca e grasa. El i-a raspuns.

Brigitte, un ULTIM MESAJ pentru Ilie Nastase: Pur si simplu NU...

Dupa circul mediatic din ultimele zile, Brigitte Sfat ii transmite un mesaj lui Ilie Nastase. Dragul meu Ilie, Vreau sa imi cer scuze pentru tot scandalul mediatic in care te-am tarat in ultimul an.

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

Brigitte Nastase, mesaj de ultima ora pentru Ilie Nastase: Timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt demna de tine!

Ilie Nastase a fost implicat intr-un nou scandal. Brigitte Sfat, aflata in proces de divort cu Ilie Nastase, a sunat la 112, facand mai multe acuzatii la adresa fostului tenismen. Aceasta ar fi reclamat ca.

Halep, dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a jucat patru meciuri intr-un interval de 48 de ore.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la Montreal Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )