Libnet.ro
UNICEF

12:15

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Hotnews Hotnews,
 ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

HALEP a fost testata ANTI-DOPING! Rezultatul: De cateva ori MAI MULT decat MARIA SHARAPOVA

Simona Halep a fost testata anti-doping de mai multe ori decat Maria Sharapova in anul 2017 de catre Federatia Internationala de Tenis, potrivit listei tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste.

Simona Halep, dupa retragerea de la Doha: Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila

Calificata in semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza accidentarii de la piciorul drept. Nu va mai exista inca un duel cu Garbine Muguruza, cel putin nu la aceasta competitie. Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila. Sper sa pot sa joc la Indian Wells, a precizat Simona Halep.

Simona Halep va reveni pe locul 1 in lume, dupa ce Wozniacki a fost eliminata in semifinale la Doha

Simona Halep, locul 2 WTA, va redeveni numarul 1 mondial, la 26 februarie, dupa ce daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA, a fost eliminata in semifinalele Qatar Open.

Simona Halep, dupa retragerea fortata de la Doha: Este frustrant sa te califici in semifinalele unui turneu. Am...

Simona Halep a renuntat la turneul de la Doha din cauza unei accidentari suferite si a revenit in Romania. Romanca a fost extrem de suparata si a oferit o explicatie. Simona a transmis pe Facebook ca.

Cum a reactionat Caroline Wozniacki cand a aflat ca Simona Halep s-a accidentat si are nevoie de o pauza

Simona Halep a suferit o accidentare la turneul de la Doha si nu mai poate participa nici la cel de la Dubai, care a inceput ieri.

FOTO Gata cu supararea! Simona Halep a uitat de accidentare si a petrecut noaptea in oras alaturi de un grup de prieteni

Simona Halep s-a intors suparata de la Doha, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze turneul, iniantea semifinalei cu Garbine Muguruza.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Simona Halep: dupa fiecare meci piciorul meu era din ce in ce mai rau

Simona Halep, care s-a retras vineri din semifinalele turneului de la Doha, a scris pe Facebook ca a.

Simona Halep, reactie bizara la intoarcerea in Romania dupa abandonul de la Doha

Simona Halep a revenit in Romania, dupa ce a parasit turneul de la Doha din cauza unei accidentari! Citeste si: CTP, avertisment dur dupa retragerea lui Halep Fostul lider mondial a refuzat sa ofere.

Repaus total pentru Simona Halep. Prezenta la Indian Wells incerta

Retrasa din turneul de la Doha din cauza accidentarii la picior care i-a pus probleme dupa Australian Open, Simona Halep a revenit in tara si trebuie sa stea departe de teren o perioada.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )