Libnet.ro
UNICEF

09:45

CSM Bucuresti are un nou antrenor. Este un sarb!

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti are un nou antrenor. Este un sarb!

Echipa CSM Bucuresti n-a stat prea mult timp fara antrenor dupa demiterea lui Magnus Johansson. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti a gasit deja un nou antrenor! Cine le va antrena pe Neagu si colegele ei dupa semnarea contractului

CSM Bucuresti s-a miscat extrem de rapid dupa demiterea lui Magnus Johansson, iar astazi ar putea sa numeasca noul antrenor.

CSM Bucuresti nu a stat mult fara antrenor! Tehnicianul care il inlocuieste pe Magnus Johansson se afla la a doua experienta in Romania (FOTO)

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti nu a stat mult fara antrenor, dupa ce miercuri suedezul Magnus Johansson 48 de ani) a fost demis. Alesul oficialilor de la CSM este sarbul Dragan Djukic 56 de ani),.

Sarbul Dragan Djukic, noul antrenor al echipei de handbal feminim CSM Bucuresti

Sarbul Dragan Djukic a fost numit, joi, in functia de antrenor principal al echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, in locul suedezului Magnus Johansson, potrivit site-ului oficial al clubului. Dragan Djukic,.

SOC la CSM Bucuresti, dupa infrangerea din Liga Campionilor: Antrenorul Magnus Johansson a fost DAT AFARA! Cine va conduce echipa

Cutremur la CSM Bucuresti! Antrenorul suedez Magnus Johansson 48 de ani) a fost demis de pe banca tehnica a clubului de handbal. Doua infrangeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Ramnicu.

CSM Bucuresti si-a demis antrenorul

In urma rezultatelor sub asteptari din acest inceput de sezon, CSM Bucuresti a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul suedez Magnus Johansson.

Magnus Johansson, demis de la CSM Bucuresti

Magnus Johannson 48 de ani), antrenorul suedez al CSM Bucuresti, a fost demis catre conducere. Doua infrangeri consecutive i-au fost fatale lui Johansson, cu CM Ramnicu Valcea in campionat) si cu Bietigheim ?.

CUTREMUR la CSM Bucuresti, dupa infrangerea umilitoare din Liga Campionilor. Se cere schimbarea antrenorilor: Nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem vointa

Dupa ce a fost invinsa categoric de SCM Ramnicu Valcea, CSM Bucuresti a pierdut si meciul cu Bietigheimdin Liga Campionilor, scor 28-30, fapt ce ar putea duce la schimbarea antrenorului. intr-o postare p.

CSM Bucuresti, pe un butoi de pulbere: ce masuri se asteapta dupa esecul din Liga Campionilor

La cateva zile dupace a pierdut cu Valcea in campionat, CSM Bucuresti a fost invinsa si in Liga Campionilor de Bietigheim, din Germania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )