Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum a fost cucerita Simona Halep de noul ei antrenor, belgianul Van Cleemput

Adevărul Adevărul,
Cum a fost cucerita Simona Halep de noul ei antrenor, belgianul Van Cleemput

Simona Halep va debuta la Doha, cu noul eu antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, jucatoarea noastra urmand sa evolueze direct in optimi. continuă pe Adevărul

Fotografie emotionanta! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia - FOTO

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

FOTO Poza care a facut inconjurul lumii! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia, de la Ostrava

Simona Halep a avut un suporter de lux la meciul de la Ostrava, in persoana tatalui ei, care a urmarit meciurile din mijlocul galeriei Romaniei.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, desemnata de fani MVP-ul weekend-ului din Fed Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost desemnata de fani cea mai buna jucatoare - Most Valuable Player MVP) - din acest weekend al competitiei pe echipe Fed Cup. Halep a adus.

Simona Halep, votata de fani MVP-ul ntlnirilor de FedCup de saptamna trecuta

Simona Halep a fost votata de fani cea mai buna jucatoare din intalnirile de FedCup care au avut loc la finalul saptamanii trecute. intr-o ancheta realizata pe contul oficial de Twitter al competitiei, Halep a strans 63% din voturi, fiind urmata de australianca Ashleigh Barty 21%), britanica Johanna Konta 10 %) si canadianca de origine romana Bianca Andreescu 6%).

Cronica de la fata locului: Magiciana - Simona Halep, jobenul si cele doua puncte aduse Romniei

Simona Halep a scos din joben si al doilea punct pentru Romania, dupa o partida epuizanta cu Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4). Confruntare a oferit tenis de calitate, disputa ridicandu-se chiar la nivelul unei finale de Grand Slam. Uzura fizica si mentala a fost una teribila, Simona rezistand perfect din toate punctele de vedere duel de doua ore si 39 de minute). inainte de startul duelului cu Cehia, mintea ne spunea ca putem calcula scorul final adaugand cele doua puncte adunate de Halep. Simo ne-a respectat planurile, iar Romania a trecut in avantaj in Ostravar Arena 2-1).

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA. Halep poate urca pe locul 2 mondial

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii de 916. 131 dolari, va juca in optimi cu ucraineanca.

Digisport Surpriza de proportii: liderul WTA si-a concediat antrenorul. Simona Halep: Nu e usor sa gasesti persoana potrivita

Lumea tenisului a fost luata prin surprindere ieri, cand liderul WTA, Naomi Osaka, si-a concediat antrenorul alaturi de care a ajuns in varful ierarhiei. Sportiva japoneza a incheiat colaborarea cu Sascha Bajin, iar Simona Halep a comentat pe marginea acestui subiect intr-o conferinta de presa sustinuta la Doha.

Cat a slabit Simona Halep la meciurile din weekend cu cehoaicele si cum a incercat sa puna kilogramele la loc

Simona Halep a fost principala eroina a Romaniei la meciul de Fed Cup cu Cehia, ea aducand doua puncte dupa meciurile de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )