Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dinamo, incantata de noul ei antrenor: Decizia prin care Uhrin jr si-a cucerit noii sefi. Ce salariu a acceptat

Adevărul Adevărul,
Dinamo, incantata de noul ei antrenor: Decizia prin care Uhrin jr si-a cucerit noii sefi. Ce salariu a acceptat

Dinamo are cel mai slab start de campionat din toata istoria ei, cu o victorie si patru infrangeri in primele cinci etape. Acest bilant e rezultatul strategiei gandite de cuplul Negoita Prunea. continuă pe Adevărul

Oficial: Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Dinamo Bucuresti are un nou antrenor in persoana cehului Dusan Uhrin jr.

Dusan Uhrin Jr, noul antrenor al lui Dinamo

Dusan Uhrin Jr a semnat, marti, un contract valabil pe un an de zile cu Dinamo Bucuresti, informeaza Digisport. Tehnicianul din Cehia a mai pregatit de-a lungul timpului in Romania pe Poli Timisoara 2007-2008 si 2010-2011) si CFR Cluj 2009). Sunt fericit ca am revenit in Romania, a precizat antrenorul.

Ordinul prin care persoanele fizice vor avea conturile poprite la obligatii restante de peste 2.000 lei, in Monitorul Oficial. Acesta prevede modificari si la firme

Un Ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) privind modificarea plafoanelor de la care se pune popriri pe conturile firmelor si persoanelor fizice a fost publicat in Monitorul Oficial. De asemenea, a mai fost publicat un act pentru sistemul informatic e-Popriri.

PSD continua sa stea la guvernare. Trei scenarii prin care social-democratii pot actiona

Antena 3 a prezentat, luni, trei scenarii in care PSD va continua guvernarea. GUVERN PSD MINORITAR - ALDE iese de la guvernare si face alianta cu Pro Romania. PSD ramane la Guvern in minoritate. Dancila.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )