Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Vanderlei Luxemburgo, fost selectioner al Braziliei si actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Liga 1: Arbitrul Iulian Calin, testat pozitiv pentru coronavirus El a condus meciul dintre Clinceni si Sepsi

Arbitrul Iulian Calin a fost depistat pozitiv cu Covid-19, informeaza digisport. ro. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni si Sepsi, din play-out-ul Ligii I.

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta.

Prefectul de Cluj, testat pozitiv cu coronavirus. Si familia lui s-a infectat

Coronavirusul a lovit din plin si la Cluj. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca a fost testat pozitiv de coronavirus. Si familia, inclusiv baietelul de 9 luni, s-a infectat.

Virusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Arbitru din Liga 1, testat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Un arbitru de Liga 1 a fost testat pozitiv.

Novak Djokovic testat negativ pentru noul coronavirus

Liderul mondial Novak Djokovic a primit vesti bune dupa ultimul test pentru coronavirus efectuat.

A inceput testarea nationala pentru coronavirus. Adriana Pistol (INSP): Vom sti procentul persoanelor care au trecut prin infectie

Testarea nationala pentru coronavirus a inceput cu judetul Ialomita si municipiul Bucuresti. Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, a.

UPDATE O turista romanca a fost testata pozitiv pentru COVID-19 in insula Creta (presa greaca) Primele informatii oficiale

O romanca venita in vacanta in insula greaca Creta impreuna cu sotul ei a fost confirmata sambata de autoritatile grecesti ca fiind infectata cu noul coronavirus, relateaza publicatia greaca keeptalkinggreece. com, potrivit Agerpres.

Peste 4.000 de teste pentru coronavirus in Formula 1

Inainte de startul intarziat al noului sezon din Formula 1, toti oamenii implicati in Marele Circ au fost testat pentru Covid-19.

Grecia anunta ca primele teste pentru coronavirus aplicate turistilor au iesit negative. Toti romanii care au sosit cu avionul in Creta au fost testati

Autoritatile sanitare elene au anuntat joi ca primele 250 de teste pentru Covid-19 aplicate turistilor care au sosit miercuri, prima zi in care Grecia si-a deschis turismul de masa, s-au dovedit a fi toate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )