Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep a incheiat colaborarea cu antrenorul Van Cleemput

Antena3 Antena3,
Halep a incheiat colaborarea cu antrenorul Van Cleemput

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a decis sa renunte la serviciile noului sau antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, considerand neconcludenta colaborarea cu acesta, ea urmand sa se pregateasca. continuă pe Antena3

Simona Halep nu va continua colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim. Pe terenul de tenis nu exista chimie ntre noi

Turneul de la Doha a fost suficient pentru ca Simona Halep sa ia o decizie in ceea ce priveste colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Romanca a anuntat ca nu va continua sa lucreze cu tehnicianul belgian. Am incercat pentru o perioada si s-a incheiat. Am decis sa punem stop din moment ce nu ne potrivim, a spus numarul 3 WTA.

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim

La o zi dupa pierderea finalei de la Doha jucatoarea Simona Halep a decis sa intrerupa colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

Halep, prea sofisticata pentru Van Cleemput: Belgianul a explicat de ce a fost respins de Simona dupa perioada de proba

Simona Halep e o jucatoare extrem de exigenta, atunci cand vine vorba despre alegerea oamenilor din stafful ei, iar acest lucru s-a vazut acum, inca o data.

Van Cleemput, reactie dupa ce Halep a anuntat ca au incheiat colaborarea: Nu am armele necesare

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminica, dupa despartirea de jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ca nu are armele pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel ca de comun.

Simona Halep si Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim

Simona HAlep a anuntat prin intermediul site-ului WTA ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Halep si Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim Ce spune Simona despre viitorul antrenor

Simona Halep a anuntat, prin intermediul site-ului WTA, ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Thierry van Cleemput explica ce n-a mers in relatia cu Simona Halep

Belgianul Thierry van Cleemput a reactionat dupa anuntul Simonei Halep despre incetarea prematura a colaborarii celor doi.

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simoneo Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut .

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simonei Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut .

Decizie radicala luata de Simona Halep: A rupt colaborarea cu noul antrenor dupa doar un turneu

Simona Halep a anuntat ca incheie colaborarea cu Thierry Van Cleemput, antrenorul pe care abia il angajase, imediat dupa finala turneului de la Doha pe care a pierdut-o in fata belgiencei Elise Mertens. Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )