Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marele regret al lui Ilie Balaci: Minunea blonda a murit cu o mare durere in suflet din cauza modului in care a fost tratat in tara

Adevărul Adevărul,
Marele regret al lui Ilie Balaci: Minunea blonda a murit cu o mare durere in suflet din cauza modului in care a fost tratat in tara

Ilie Balaci a fost un fotbalist genial, dupa spusele celor care l-au vazut jucand. Dupa ce si-a agatat ghetele in cui, fortat de o accidentare, fostul international a stralucit si ca antrenor. continuă pe Adevărul

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

Sute de oameni, omagiu pentru Ilie Balaci

Ilie Balaci, Minunea Blonda, a parasit aceasta lume, duminica dimineata. Luni, catevade oameni au tinut sa fie prezenti la Biserica Sf. Ilie din Craiova, cand a fost adus.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente.

Epitaful lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Minunea blonda a trecut la cele vesnice la doar 62 de ani. Mijlocasul Craiovei Maxima a fost un mare fotbalist.

Viata lui Ilie Balaci la FC Scornicesti: A fost o umilinta pentru el, un fel de ce-am fost eu pentru Craiova si ce-am ajuns

Fostii colaboratori ai inegalabilului Ilie Balaci isi amintesc de marele fotbalist cu respect deosebit. Cum a ajuns Minunea blonda la FC Olt Scornicesti a povestit fostul organizator de competitii al clubului.

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Sute de oameni il conduc pe ultimul drum pe marele fotbalist

Update:Ilie Balaci, cel supranumit Minunea blonda a fotbalului romanesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit ajungela Biserica Sf Ilie din Craiova, acolo unde va avea loc o.

Ilie Balaci a murit suparat pe Craiova: Nu mi-a oferit nimic!. Raspuns transant despre comparatia cu Hagi

Ilie Balaci a acordat un interviu memorabil pentru Weekend Adevarul in 2014. in randurile de mai jos, puteti citi cele mai interesante raspunsuri oferite de Minunea blonda, acum patru ani.

Ilie Balaci si viciile din timpul carierei de fotbalist: Cu viata mea fac ce vreau

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in urma cu doi ani, 'Minunea Blonda a vorbit despre viciile din timpul vietii de fotbalist.

VIDEO ARHIVA Ilie Balaci, legenda Craiovei Maxima, a murit n urma unui accident vascular cerebral. Avea 62 de ani

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, anunta Mediafax. Minunea Blonda a suferit un accident vascular cerebral, in timp ce se afla acasa, in Craiova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )