Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mircea Lucescu, ramas fara cuvinte: O intrebare primita, in direct, la televizor l-a lasat fara replica pe cel mai mare antrenor roman

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu, ramas fara cuvinte: O intrebare primita, in direct, la televizor l-a lasat fara replica pe cel mai mare antrenor roman

Mircea Lucescu a implinit 73 de ani la data de 29 iulie si, chiar daca a trait aproape toata viata in fotbal, in continuare e socat de anumite aspecte ale fotbalului romanesc. continuă pe Adevărul

Descoperire incredibila in Vrancea. Autoritatile au ramas fara cuvinte

Mai multe elemente de munitie provenind din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite pe raza judetului Vrancea, printre acestea numarandu-se doua grenade si mai multe cartuse gasite de un cautator.

A fost hartuita in plina strada de un barbat, apoi acesta a lovit-o. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Oamenii din Franta sunt revoltati dupa publicarea online a unei inregistrari in care o studenta este lovita cu pumnul pe strada, in Paris, de un barbat care a hartuit-o. inregistrarea realizata de.

Mircea Lucescu a urmarit meciul dintre Chiajna si Viitorul si a ramas impresionat: Baietii astia fac spectacol

La o zi dupa ce a implinit 73 de ani, Mircea Lucescu a urmarit doua meciuri din Liga I, Voluntari - Gaz Metan si Chiajna - Viitorul.

Mircea Lucescu implineste astazi 73 de ani

Mircea Lucescu implineste duminica 73 de ani. Este mereu pe drumuri in ultima perioada, merge la Salonic, la meciurile fiului sau, urmareste jocurile in care sunt angrenati fotbalistii turci si re timp si de.

Mircea Lucescu implineste astazi 73 de ani. Un singur lucru as schimba in Romania

Mircea Lucescu, antrenorul nationalei Turciei, implineste astazi 73 de ani. Il Luce nu are niciun gand de a se lasa de meserie.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare (FOTO)

Posesorul masinii cu numarul M. EPSD a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare. Razvan Stefanescu a fost oprit, luni dimineata, de un echipaj de politie, iar ulterior.

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune TV!

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune! Vedeta a incheiat contractul pe care il avea cu postul de televiziune Kanal D. Bianca Dragusanu era prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine, dar, odata cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )