Libnet.ro
UNICEF

21:47

Mircea Lucescu a spus adevarul despre venirea ca antrenor la FCSB! Avea in mana foaia cu numele jucatorilor

B1 B1,
Mircea Lucescu a spus adevarul despre venirea ca antrenor la FCSB! Avea in mana foaia cu numele jucatorilor

Mircea Lucescu a starnit numeroase speculatii dupa ce a luat parte din tribune la meciul-tur dintre FCSB si Mlada Boleslav, scor 0-0. Dupa acest episod s-a spus inclusiv ca Mircea Lucescu a asistat la meciul. continuă pe B1

Mircea Lucescu a deslusit marele mister al intrarii sale in vestiarul FCSB: De ce a avut o foaie in mana si ce a spus acolo

S-au scris randuri intregi despre faptul ca Mircea Lucescu a batut drumul pana la Giurgiu pentru a asista la meciul-tur dintre FCSB si Mlada Boleslav, scor 0-0. Episodul n-a ascuns insa vreo intentie speciala a antrenorului.

Gigi Becali il vrea pe Mircea Lucescu la FCSB: Sa fie ca Ferguson!

Dupa calificarea in playoff-ul Europa League, Gigi Becali a facut anuntul la care nu indraznea nimeni sa se gandeasca dupa aparitia lui Mircea Lucescu alaturi de FCSB la meciul tur cu Mlada Boleslav.

Ce a raspuns Becali, cand a fost intrebat de ce nu preia el rolul de antrenor FCSB. Motivul este halucinant

Dupa esecul FCSB-ului cu Voluntari, Gigi Becali a rabufnit! Scandalul monstru a avut loc, la DigiSport, cand latifundiarul din Pipera a fost invitat sa intre prin telefon si sa comenteze situatia delicata in care a ajuns echipa sa. Lucrurile au degenerat, iar replicile acide nu au lipsit. in spiritul caracteristic, Becali a oferit motivul halucinant .

Cristian Busoi: Guvernul Romaniei sa spuna adevarul despre situatia economica si despre buget. Aceasta este o rectificare mincinoasa

Europarlamentarul Cristian Busoi solicita Guvernului sa spuna adevarul despre situatia economica si despre buget. intr-o postare pe Facebook, liberalul acuza Executivul ca incearca sa ascunda.

Florin Busuioc, adevarul despre fiul pe care l-a abandonat

Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Busuioc a vorbit despre familia pe care a lasat-o in urma, in tinerete. Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi.

Adevarul despre mancarurile interzise. Dr. Mencinicopschi: Se pot manca si cinci oua pe zi!

Alimentatia sanatoasa a devenit un subiect intens discutat in zilele noastre, cand tot mai multe femei sunt preocupate sa scape de kilogramele in plus, folosind diete si cure de slabire. Care sunt, de fapt, mancarurile care fac rau organismului si favorizeaza depunerea de grasimi in corp, ce, cat si cum trebuie sa mancam pentru un stil de viata sanatos? Totul a fost explicat de doctorul Gheorghe Mencinicopschi, specialist in nutritie.

LACRIMI in SHOWBIZ! Sotia lui MIHAI CONSTANTINESCU RUPE TACEREA! Adevarul despre starea cantaretului...

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi declaratii emotionante despre celebrul cantaret. Simona simte ca Mihai Constantinescu va fi bine, sperand in ajutorul extraordinar oferit de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )